≫ 

3 horoskopska znaka koja više vole intimni odnos za jednu noć nego dugu vezu

Njima duga veza nije preduslov za zdrav seksualni život

  • 10
Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

Za pojedine, seks je najbolji kad je u kombinaciji sa ljubavlju. Tada se osećaju slobodnije i u potpunosti izražavanju svoju seksualnost. Ovo zvuči lepo, ali ne odnosi se na sve ljude...

Postoje znaci horoskopa koji više vole povremeni seks, kao i seks za jednu noć. Naravno, oni mogu uspostaviti vezu čim nađu pravu osobu u pravo vreme, ali nisu u žurbi da im se to dogodi. Napokon, duboko i dugoročno sjedinjenje nije preduslov za zdrav seksualni život. Da ne spominjemo i činjenicu da veruju da je ta raznolikost začin života...

Blizanci

Poznat je kao jedan od najčudnijih znakova. Voli da istražuje i da se povezuje s ljudima, ali se ne druži ni sa kim na duže staze, osim ako ne zaintrigira njegovu radoznalost. Ne vezuje se lako, tako da lako može izaći iz situacije ako mu ne odgovara. Takođe, njegov povremeni seks dolazi na prirodan način. Uživa u lovu i istraživanju novog partnera, ali to ne znači da želi da se skrasi.

Strelac

Ovo je slobodni duh horoskopa. Vodi ga želja za novim iskustvima, tako da će se retko zadržati na jednom mestu, već će slediti svoj instinkt i želje. Strelac je harizmatičan i voli da se zabavlja, zato uvek ima nove predloge. Seks doživljava kao nešto prirodno i lepo i obično je impulsivan po tom pitanju. Ovo vas može zbuniti ako želite da imate vezu sa njim, ali je on idealan za nekoga ko želi da se u krevetu lepo provede bez obaveza.

Vodolija

U Vodoliji nema ničeg konzervativnog i tradicionalnog, jer ovaj horoskopski znak čini sve u svom jedinstvenom stilu. Nije iznenađujuće što ne želi da bude ograničen posvećenošću kada je u pitanju seks. Uopšteno, on nije emotivan i treba mu vremena da se neko otvori na dubljem nivou. Ponekad to znači da njegove veze počinju kao "privilegovani prijatelji", pa se razvijaju od te početne tačke. Vodolija može da ima seks s intenzivnim kontaktom, ali se takođe zadovoljava druženjem bez emocionalnog učešća.

Video: Evo kako svaki horoskopski znak želi da mu tepaju u vezi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA