Astrolog otkriva zašto će ovo biti posebno teška nedelja za sve one koji su u braku

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 2
Pun Mesec Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo aspektom kvadrata između Meseca i Saturna koji ukazuje na izvesne probleme u odnosima, posebno braku. To su neki problemi koje već dugi niz meseci ili godina pokušavate da rešite ili ih "rešavate" tako što ih gurate pod tepih i mislite da će se sami od sebe rešiti.

I upravo u ponedeljak može ponovo isplivati sve ono što nije kvalitetno u vašim odnosima. Pojaviće se sumnja, nepoverenje, ljubomora, posesivnost, manipulacija, obmanjivanje, i još dosta toga. Neko će reagovati emotivnom distancom i udaljavanjem, dok će drugi vrlo lako ulaziti u nesporazume i svađe, jer će ih aktivirati naizgled sitnice. Veoma je važno da preispitate svoje vrednosti i sagledate svoj život kroz realnu prizmu, kako vaš odnos zaista izgleda, i da ne očekujete i nadate se da će se nešto promeniti bez aktivnog učešća, jer neće.

Problemi u odnosima će se samo gomilati i dobijati na snazi. Prvog dana nedelje i Mesec ulazi u znak Škorpije što će dodatno pojačati dramu i intenzitet emocija, posebno strasti, ljubomore i osvetoljubivost. Mnogi mogu upasti u zamku špijuniranja, uhođenja i igre moći i manipulacije. Prvog i drugog dana sedmice budite obazrivi, taktični, posebno u komunikaciji i saobraćaju, ali i kod kuće i sa najbližima, jer mogućnost iziritiranosti i eskalacije konflikta je naglašeniji tih dana.

utorak možete pokušati da izgladite odnose, posebno kada se smire strasti, ali i tada je savet pristupiti vrlo obazrivo i sa dobrom namerom. Važno je imati dobru nameru kada pokušavate da uspostavite neki balans u odnosu. Pogledajte dublje osobe koje se budu pojavljivale tog dana i pokušajte da ih razumete. U utorak obratite više pažnju na svoje finansije, kredite i dugove i pokušajte da napravite strategiju za budućnost, posebno zbog toga što se tog dana aktiviraju duboki strahovi za egzistenciju i finansijsku sigurnost. Napravite promenu ovog dana, u svojoj ishrani, odevanju, navikama, ili prihvatite poziv ili posao koji vam se bude nudio.

U sredu možete osetiti veću stabilnost i otvaranje novih vidika i prilika za boljitak. Bićete u skladu, i možete dobiti jasniju viziju svog životnog pravca, posebno ako budete praktikovali vežbe joge, meditacije i vizualizacije. Neko će dobiti priliku da otputuje ili isplanira putovanje u inostranstvo, ili da pokrene pravna i sudska pitanja.

četvrtak možete doneti odluke, potpisati važne ugovore, postići dogovore, ugovoriti sastanke, dobiti poziv ili informacije koje su vam potrebne da dalje razvijate svoje ideje i planove. Povoljan je dan za kraća putovanja ili planiranja istih, za odluke o porodičnom okruženju, proširenju, adaptaciji ili kupovini neke nekretnine. Odličan dan za pisanje, razvoj kreativnosti, mašte, svrhe i smisla života. Tog dana više budite zahvalnost i aktivirajte veru.

Horoskop Foto: Pixabay

Petak je dan koji treba da rezervišete za uživanje i hedonizam i da sebe počastite omiljenim ritualima ili stvarima koje volite.

U subotu se pripremite za disciplinu, fokus i tačnost. Veoma je važno preuzeti odgovornost za sopstveni život i kreirati ga po svojoj meri, jer u suprotnom ćete tražiti da definišete krivca za to što vam nešto ne funkcioniše. Budite dosledni i tačni, i držite se procedure. Moguće je da ćete osetiti veću emotivnu distancu, umor i bolove u kičmi, kolenima, zglobovima.

Nedelja je dan u kojem možemo imati izazov sa osobom koja nam je nadređeni ili nekom muškom energijom (otac, muž). Prisutni su izazovi sa tom osobom ili kroz tu osobu koja prolazi neke velike izazove u svom životu. Pokušajte da izađete iz uobičajenih obrazaca ponašanja i budite spremni i otvoreni za promene i novine.

Od ranog jutra možete primetiti da se uvukla neka teskoba, tuga, strepnja i briga, ponekad sa pravim razlogom, a ponekad i bez razloga. Ukoliko vidite da je bez razloga izbegavajte teške teme i opterećujuće stvari jer mogu izazvati da izgovorite nešto što ne mislite i ne osećate. Vikend može doneti ograničavajuće okolnosti, poteškoće i lekcije, u vidu odnosa ili nekih otežavajućih situacija.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA