≫ 

Ova 4 horoskopska znaka bije glas da su fantastični u krevetu: Da li ste imali iskustva sa njima?

Možda ćete se iznenaditi

  • 27
Ljubav

Foto-ilustracija: Pexels / luizclas

Svi horoskposki znakovi imaju svoj šarm kada su u pitanju intimni odnosi sa partnerom, ali ipak su neki poznati po tome da su "najvatreniji ljubavnici".

LAV - Filmska zvezda

 

Lav horoskop

Foto: Pixabay

Lav je znak čiji je vladar Sunce, pa se zato kad imate odnose sa osobama ovog znaka osećate kao zvezda. Pripadnici ovog znaka vrlo verovatno kriju negde kućne video snimke i seksi fotografije sebe i svojih partnera. Lavovi uopšte nisu stidljivi, naprotiv vole da imaju odnose u odličnom osvetljenju. Uvek su raspoloženi za igru i vole da eksperimentišu novim stvarima.

ŠKORPIJA - Zdrava seksualnost

 

Škorpija horoskop

Foto: Pixabay

Poznati su po svojoj seksualnoj spretnosti. Odnosi sa Škorpijom mogu biti jedinstveni. Pripadnici ovog znaka su skloni ka eksperimentisanju, može im biti zanimljiv seks u javnosti, a kada biste proverili njihove noćne ormariće, verovatno biste naišli na svašta.

BLIZANCI - Mentalni akrobata

 

Blizanci horoskop

Foto: Pixabay

Kada je u pitanju "prljava mašta", pripadnici ovog znaka su glavni u tome. Bilo da je u pitanju slanje fotografija u seksi pozi, ili šaputanje nečeg bezobraznog na javnom mestu, kreativnost Blizanaca je na tom polju beskonačna. Podrazume se da su Blizanci oni koji predlažu glumu u krevetu, a u ormaru im se verovatno krije kostim seksi medicinske sestre.

DEVICA - Boginja

 

Devica horoskop

Foto: Pixabay

Ne dozvolite da vas prevari. Nije baš devica. Ovim horoskopskim znakom vladam Merkur, planeta uma i komunikacije. Upravo zato, obično i Device vole kostimiranje i glumu u krevetu. One su vatreni i strastveni ljubavnici i nisu neko ko odbija prljave priče.

Video: Najluđe seksualne činjenice vašeg horoskopskoog znaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lavica

    12. avgust 2020 | 19:58

    Ako mene pitate muška Škorpija, Lav i Ovan su najbolji u seksu. 👍 I to baš tim redom. 😃

  • Ja

    12. avgust 2020 | 20:00

    Device su nula u krevetu, kao i jarčice. Užasne su! Najbolje su Lavice i Škorpijice. 😉

  • Blizanac

    14. avgust 2020 | 12:54

    Lav je samo hteo da impresionira, skorpion vise pretio nego sto je radio, strelac bio samoziv, ostali neki prosek a najboljeg nema na vasem spisku... Riba, bez premca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA