Astrolog otkriva kako ćemo se "provesti" u nedelji mladog Meseca

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Kuće kraj jezera ili sa bazenom prolaze najbolje Foto: Pixabay

Aspekti najavljuju sedmicu u kojoj ćemo imati izazove na emotivnom polju. Prvi aspekt u ponedeljak ujutro opisuje emotivnu distancu, rezervisanost i hladnoću u emocijama, razdvajanje i udaljavanje. Sve ono što želimo kao da je daleko ili imamo osećaj da je prisutno puno prepreka da ostvarimo željeno.

Ipak, u ponedeljak imamo dva sjajna aspekta, koji se ne tiču emocija i bliskosti. Od ranog jutra bićete užurbani, ali i sami pokrenite lavinu događaja u svom životu i svakodnevnici. Obavite važne dogovore, pokrenite ideje i planove, potpišite papire i donesite bitne odluke. Ovog dana je više nego izvesno da će se mnoge stvari konačno pokrenuti sa mrtve tačke. Nešto što ste duže vremena čekali kao odgovor, ili informacije koje ste priželjkivali sada stižu. Mesec se seli u znak Lava što će naglašavati ego i sopstveni identitet, te ako budete bili u izazovnim situacijama reagovaćete burnije jer ćete sve doživeti mnogo dramatičnije nego što zaista jeste.Previše emocija lako može dovesti do nesporazuma i haosa. Ovog dana budite fizički aktivni.

Utorak aktivira emocije ljubavi, hrabrost i inicijativu. S obzirom da Venera pravi lep aspekt ka Uranu imate podršku da rizikujete i doživite lepe situacije kroz zabavu, flert, neočekivano zaljubljivanje i iznenadne ponude za uživanje koje trebate prihvatiti. Neočekivan poklon, novac ili simpatije izvesne su ovog dana. Ne doživljavajte ništa suviše lično ovog dana, ne planirajte, već se prepustite spontanim događajima i svom impulsu.

Sreda je dan u kojem imamo mlad Mesec koji je fenomenalan za aktivaciju novih situacija posebno onih koji se tiču identiteta i unapređenja ličnosti, ljubavi, kreativnosti, talenata i dece. Posvetite se malo tim oblastima života i odlučite da negujete taj deo sebe u narednih mesec dana. Zapitajte se gde ste zapostavili ili potisnuli svoju hrabrost i prirodno pravo da uživate, volite i budete voljeni, razvijate svoju kreativnost i zabavljate se bez nekog konkretnog i ozbiljnog cilja. U popodnevnim časovima uzdržite se od kritike i insistiranja na perfekcionizmu. Neki se odnosi mogu završiti upravo zbog toga.

U četvrtak Merkur ulazi u znak Device, gde će doneti i pokrenuti oblasti posla, zdravlja, svakodnevnice, rutine i radnog mesta. Ovaj dan iskoristite za postavljanje dugoročnih ciljeva u tim oblastima i organizaciju svog poslovnog dela života, kao i uvođenja nekih zdravih navika u svoju rutinu. Dobar je dan za pregovore i donošenje odluka, kao i potpisivanje ugovora. Od petka se više bavimo našim partnerskim odnosima. Mesec kroz znak Vage doprinosi tome, kao i potrebi da stvaramo balans i harmoniju kroz važne odnose.

U petak je potrebno otkriti smisao u stvarima u kojima uživamo, te aktivirajte lakoću i zadovoljstvo. Na taj način doprinosite da se pojavi vizija i aktivira osećaj svrhe i postignuća.

U subotu i nedelju ćete tačno znati na čemu ste u svojim emotivnim od odnosima, koji će biti ili jako kvalitetni ili ćete uvideti koliko je važno da se nešto promeni usled očiglednog nezadovoljstva. Svaku emociju koju budete osetili pokušajte da ne doživite dramatično. Sagledajte realno svoje odnose i ništa ne preuveličavajte. Sunce ulazi u znak Device što će dodatno uveličati postojeće probleme, ali će dati i potrebu da se stvari radikalno promene i poprave. Iskoristite ovaj period za unapređenje svog života.

U nedelju su izvesni konflikti i sukobi, posebno tokom pre podneva. Jedna strana će insistirati na svom stavu i potrebi da bude u pravu, dok će druga strana morati da se prilagodi i spusti loptu. Ukoliko se to ne postigne doći će do svađe. Ako ne dođe do otvorenog sukoba svako će se povući u svoj kraj prostorije, dok će distanca i jaz lebdeti u vazduhu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA