≫ 

Njima možete da verujete: Ova 3 znaka horoskopa teško podležu neverstvu

Imaju prirodnu sklonost ka monogamiji

  • 8
Zaljubljeni par, ljubav Foto: Pixabay

Da li tražite osobu koja neće gledati levo i desno? Nekoga ko želi da dugoročnu vezu? Svakako horoskop vašeg partnera i položaj Venere igraju ulogu, ali sam znak govori o tome da li namerava da vam ostane veran.

Sledeći predstavnici zodijaka imaju prirodnu sklonost ka monogamiji...

Bik (21. april - 20. maj)

Bik je nešto poput "blaga". Poznat po svojoj privrženosti, veoma teško donesi odluku o razvodu (jer voli udobnost i rutinu). Vrlo je požrtvovan i trudi se svim silama da održi stabilnost u odnosu.

Jarac (22. decembra - 19. januara)

Zureći u svemir i gledajući filmove u bioskopu, veruje da njegov partner mora biti jedan, sve dok ih smrt ne rastavi. U svojoj glavi ima specifičnu ideju o idealnom odnosu, i to sprovodi. Neverstvo partnera je jedino što može učiniti da Jarac ne ostvari svoj cilj, jer on očigledno neće postići takav "autogol".

Vodolija (20. januara - 19. februara)

Nije prisutan u ljubavnoj vezi jer je njegovo "ja" iznad svega. Međutim, u svojoj najzrelijoj fazi, ako odluči da želi ekskluzivnost, spreman je da je ponudi i uroni u mirni porodični život bez "neželjenih efekata".

Video: Nema tih para da ovi horoskopski znakovi pokažu emocije, da li ste i vi među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poznajem

    31. avgust 2020 | 22:10

    Jednog u znaku Bika varao je svoju zenu godinama sa 10 godina mladjom, a i njih obe sa vise drugih. Tako da, nema to veze sa horoskopom.

  • M

    31. avgust 2020 | 22:37

    Bikovi pored svoje zene,gledaju i druge,znači oni otpadaju sa ove liste!!

  • Mara

    31. avgust 2020 | 23:40

    A ja za ove sto poznaju bikove, a radi se o istoj osobi koja ih stalno pljuje, poznajem svog brata koji je kao hipnotisan pored svoje devojke, a tek sto je tradicionalan i za kuću.., najbolja drugarica je bik, žena kakve nema. Generalno su principijalni i odani, onima koji zasluze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA