≫ 

Mesec je večeras pun i ima posebnu moć: Pogledajte u nebo i iskoristite veliku astrološku energiju

Ova mesečeva faza će biti moćna i veoma izazovna za sve horoskopske znake

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Pun Mesec u Ribama će večeras obasjati nebo, i sa sobom doneti energiju koja će prodrmati naš ljubavni život, doneti mnoge komplikovana osećanja, a pojedini horoskopski znaci će se doslovno suočiti sa emotivnim rolekosterom.

Kukuruzni pun Mesec je od davnina signalizirao da je vreme za žetvu, te je tradicionalno nazvan po usevu koji se bere u jesen.

Astrološki gledano, ovaj pun Mesec će prilično intenzivno uticati na sve horoskopske znakove, jer je trenutno u emocionalnom znaku Riba koji nas dovodi u kontakt sa našim osećanjima i intuitivnim čulima.

Energiju ove lunacije osetiće svi znaci, ali Ribe, Rak i Devica će se ipak najviše boriti sa emocijama.

Pomenuti znaci se mogu suočiti sa emotivnim rolekosterom. To može dovesti do toga da se pomalo izgubite u osećanjima, ali pozitivna strana je to što možete očekivati da se zbog toga osećate prirodnije u skladu sa sobom.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Možda će vam trebati malo vremena da zaista razrešite probleme sa kojima ste se vi i vaš partner suočili i koji će vam pomoći da zajedno stvorite bolj zajedničku budućnost.

Slušajte svoj osećaj u stomaku, jer će vas instinkti verovatno usmeriti u pravom smeru.

Ovaj pun Mesec će od nas tražiti da pažljivije razmotrimo sopstveni rad na sebi. Kao rezultat toga, možemo očekivati da se osećamo kreativnije i u skladu sa našim osećanjima, ali takođe će se pojaviti odsutnost i osetljivost. 

Pun Mesec Foto: Pixabay

Pun Mesec će gotovo sigurno uticati na naš lični život, što znači da intimne tajne i neispričane želje mogu biti podeljene sa drugima. 

Kreativni proces može doći lakše, jer dozvoljavamo sebi veću slobodu izražavanja - a možda je čak i lakše rešiti probleme na radnom mestu ako smo svi malo otvoreniji da čujemo misli jedni drugih.

Ali, čak i uz emocije, previše dobrih stvari može brzo sve da pokvari - to je mana punog meseca u Ribama

Iako je potpuno moguće nositi se sa svojim osećanjima, lako nas je povući ispod talasa i "ubaciti" u raspoloženje koje je previše mračno i mutno i koje bi moglo da vas podstakne na negativno razmišljanje. Ne samo da ćete osećati krivicu, već ćete takođe izgubiti pojam o poslu, planovima ili drugim zadacima.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Perspektiva je ključna: Ako uhvatite sebe kako počinjete da se nešto preispitujete, setite se da Riba ima sposobnost empatije i usmerite svoju energiju na brigu o drugima.

Kukurzni pun Mesec ne predstavlja samo spektakularni prizor za gledanje

Ovo je i prilika da kosmički stupite u kontakt sa svojim osećanjima. 

Imajte na umu šta treba, a šta ne treba da uradite, kao i koje su vaše najveće želje dok gledate u nebo kako biste i vi večeras mogli da iskoristite astrološku energiju.

Video: Nerealan prizor: Pun krvavi mesec nad Vašingtonom dok se uz vatromet slavi Dan nezavisnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA