≫ 

Astrolog otkriva šta nas čeka ove nedelje i zašto ćete u petak misliti da se sve urotilo protiv vas

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba što će doneti teže ustajanje i razbuđivanje. Tokom celog dana možete osećati nedostatak fokusa i koncentracije, usporenost i pospanost. Ovaj dan nemojte koristiti za važne logične i racionalne odluke, zadatke koji zahtevaju preciznost i dogovore. Najverovatnije je da će vas pogrešno razumeti i na iskrivljen način protumačiti vaše reči. Ovaj dan iskoristite za razvoj kreativnosti, umetnost, odmor i relaksaciju.

Utorak će zahtevati preciznost i mentalni fokus što će otvarati polje izazova, jer će nam misli lutati na sto strana. Više ćemo imati potrebu za snom i odmorom nego aktivnostima i akcijom. Ovog dana posetite neku umetničku izložbu, slikajte, pevajte, stvarajte i postavite svoje ciljeve i namere za ostvarenje najvećih želja.

Ponedeljak i utorak su dani koji su idealni za pokretanje projekata koji se tiču umetnosti, usavršavanja, inostranstva i važnih ideja. Melanholija je prisutna i slabiji imunitet. Venera je na poslednjem stepenu znaka Device i u sredu ulazi u znak svog sedišta, znak Vage. To donosi stabilizaciju partnerskih odnosa jer je Vaga znak braka i partnerstva. Narednih par nedelja donosi mnogo bolju situaciju za ulazak u brak ili stvaranje zajednice, kao i ortakluk i poslovna partnerstva.

U sredu se i Merkur vraća u znak Vage u svom retrogradnom hodu što dodatno pojačava temu ljubavi i bračnih odnosa. Povratak starih ljubavi ili problema kroz emotivne odnose koji su od ranije. U prepodnevnim časovima Mesec ulazi u znak Ovna što će uneti dinamiku i pojačati potrebu za akcijom i reakcijom. Impulsivnije ćemo reagovati a nestrpljivost će igrati ključni faktor naredna dva i po dana.

Četvrtak donosi pojačanu potrebu za delovanjem. Lakše će se ulaziti u rasprave i konflikte jer je kategorija hrabrosti mnogo veća. Ukoliko niste spremni da se zauzmete za sebe i svoje granice, spustite loptu i taktizirajte. Petak nam donosi dosta turbulencije koje će se nastaviti i tokom vikenda.

U petak se dodatno opremite strpljenjem jer su mnogo dominantnije strasti koje privlače mnogo nesporazuma. Imaćete utisak da se sve urotilo protov vas. Kritika i ljutnja, kao i sve vrste prepreka, zastoja i poteškoća su prisutne ovog dana. Stoga je važno održavati prijatnost u mislima i komunikaciji da bi se održao balans.

Subota nas i dalje drži u neizvesnosti napetim aspektima. Osim punog Meseca koji uvek naglašava pojačanu emotivnost i razdražljivost, tu je i izazovan aspekt između Sunca i Urana koji donosi niz stresnih događaja, kao i napetost i konflikt protiv autoriteta.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Sistem vrednosti i novac je uzrok sukoba. Osobe od autoriteta koja silaze sa položaja ili pobunu protiv nekoga ko je na vlasti ili po hijerarhiji iznad. Napetost, nervoza, iritacije malim stvarima. Novčani problemi. Ukoliko ste u nekom emotivnom ili poslovno partnerskom odnosu zajednički resursi, finansije i imovina su izvor problema.

Nedelju bi želeli da završimo mirno, usporeno i uz lenčarenje, što bi i bila preporuka. Uz dobru hranu i piće lako se možemo opustiti. Međutim, idilu kvari izazovan aspekt između Merkura i Saturna, koji donosi nepovoljne vesti, kvarove, probleme u komunikaciji i saobraćaju, distancu ili prekid komunikacije, posebno u partnerskim odnosima. Najbolje je ovaj aspekt iskoristiti tako što ćete se opteretiti mentalni zahtevnim zadacima koji zahtevaju koncentraciju i fokus.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA