≫ 

Srpski astrolog upozorava: Čeka nas nedelja puna prepreka i briga, četvrtak će biti posebno težak

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Venera/Zodijak Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Strelca, što bi trebalo da donese dozu optimizma. Međutim, Jupiter koji je njegov dispozitor i dalje je u bliskoj konjukciji sa Plutonom, što donosi jačanje i širenje nepovoljnih okolnosti i restrikcija. Strelac je znak koji se vezuje za strance, inostranstvo ali i zakone, pa se u ovim oblastima pojavljuju dodatna ograničenja.

Ponedeljak donosi potrebu da se nametne krivac i da se optuži neko ili nešto za određene okolnosti u kojima se nalazimo. Ne slušajte sve i svašta, jer je tendencija neistina i netačnih informacija prisutna. Takođe, ne prenagljujte u svojoj emotivnoj proceni i reakcijama. Ovog dana biste mogli potrošiti više novca nego što ste nameravali. Problemi oko novca, zakona, preterivanje i prejedanje može biti prisutno ovog dana.

U utorak se dešava opozicija Merkura i Urana, koju smo već imali oko 7. oktobra. Sada se mogu pojaviti situacije ili razrešenje neke situacije koje su bile aktuelne tada. Ipak, ovaj aspekt donosi izazove u polju komunikacije, papirologije i saobraćaja. Donosi kvarove automobila, tehnike i problem sa strujom. Nagle odluke i reakcije mogu biti izražene ovog dana. U večernjim časovima Mesec se seli u znak Jarca, što će intenzivirati brige, izazove i poteškoće.

Sreda i četvrtak su dani posebno naglašeni po pitanju distance u emotivnim odnosima. Hladnoća, strahovi i teške misli zauzeće vodeće mesto i zameniti optimizam. Mnogi odnosi se mogu završiti ovih dana. Možete imati prepreke u svojim ljubavnim odnosima ili imati određenu distancu i udaljenost od voljenih osoba. Nisu dani povoljni za finansije. Iako je sreda dan u kom mogu kulminirati svađe, dok će četvrtak biti posebno težak i sumoran dan. Posvetite se obavezama, težim poslovima i preuzimajte odgovornost.

Petak unosi atmosferu promene u našu svakodnevnicu i donosi okolnosti kojima se nismo nadali i kojima ćemo se morati prilagoditi. Puno konflikata i nesporazuma možete imati ovog dana. Ovaj dan donosi uznemirujuće vesti i informacije. Tog dana su planete Sunce i Venera na poslednjem stepenu, što može rezultirati završetkom nekih odnosa i donošenjem važnih odluka.

U subotu Sunce ulazi u znak Strelca a Venera u znak Škorpije, što bi trebalo da donese promene na svesnom nivou i po pitanju finansija, ekonomije, imovine, i odnosa.

Nedelja može biti dan u kojem će se aktivirati ego što može doneti probleme kroz muža, oca ili nekog ko vam je nadređeni. Ovaj dan provedite u miru, osami. Povucite se, spavajte i više odmarajte. Nije dan u kom bi trebalo donositi racionalne odluke ili voditi neke važne pregovore. Imunitet je osetljiviji.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Pet horoskopskih znakova koji nikad nemaju, i neće imati, novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA