≫ 

LAV: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 2
Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

Zanimljiva konstelacija početkom godine upućuje vam izazov u tom smislu da se prilagodite novonastaloj situaciji i radite pod izmenjenim uslovima rada. Takođe, bićete u situaciji da se u januaru i februaru prilagodite upotrebi nove tehnologije ili novim metodama rada i to vam neće pasti lako. Kraj januara i polovina februara vam donose poteškoće što se tiče poslovne saradnje, pa se lako može desiti da sa nekim poslovnim partnerom prekinete saradnju. Na sreću, ubrzo ćete krajem marta započeti novu saradnju, kada vas očekuje potpisivanje ugovora i početak saradnje sa inostranstvom. Uspeh kroz trgovinu i uvoz.

April i maj vam donose unapređenje finansijske situacije, kada ćete osetiti da konačno napredujete i postižete dinamiku poslovanja. Letnji meseci će vam doneti dosta oscilacija, jedan turbulentan period tokom kojeg ćete voditi dvostruku bitku, s jedne strane sa nekim kolegama rivalima, s druge strane s nadređenima. Juli donosi mogućnost gubitka usled pogrešne procene situacije ili nekog poslovnog partnera.

Tokom avgusta se neki Lavovi mogu naći na prekretnici jer im se pojavljuje nova poslovna ponuda, koja, međutim, podrazumeva put u neizvesnost. Zato je čak i prvom polovinom septembra moguća dilema. Period do kraja godine će obeležiti uspesi na kreativnom planu. Vaše originalne ideje će naići na odobravanje i podršku uticajnih osoba. Decembar vam jedino donosi negativnu energiju što se tiče inventivnih projekata, pa je neophodno da sačekate bolji trenutak.

LJUBAV

Veliki broj planeta u znaku Vodolije naći će se početkom godine u vašem solarnom polju braka i emotivnih odnosa, što stavlja akcenat na rešenja spornih pitanja. Oni nesporazumi, koji su se nagomilavali dugo vremena u prva dva meseca mogu kulminirati i doneti burne potrese u vašem braku ili vezi. Nepovoljan aspekt sa Marsom i Uranom u Biku dodaće tenziju, pa su mogući raskidi i kraj čitavog niza kompromisa na kojima je počivao vaš odnos. Tek u drugoj polovini marta situacija će početi da se smiruje, pa će se vaš odnos s partnerom stabilizovati.

April i maj prolaze u znaku harmoničnog odnosa, dok drugi deo juna i juli nagoveštavaju pomirenje sa nekom osobom iz prošlosti. Slobodni Lavovi će tokom prvog kvartala više nailaziti na kratke avanture jer će osobe s kojima budu dolazili u kontakt biti nekompatibilne sa njihovim karakterom. Kao da će se pojaviti neki obrazac u vezama da u početku krene sve od oduševljenja, a da se ubrzo završava razočaranjem. Kraj leta vam donosi prvu ozbiljnu priliku za dužu vezu, tako da ćete od kraja avgusta i tokom septembra upoznati osobu s kojom kasnije možete ući u ozbiljniju priču.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta i podložnost virusima pojavljuju se u prva dva i po meseca ove godine. U drugoj polovini marta i tokom aprila i maja vraća vam se životna energija. Promenite navike što se tiče ishrane. Tokom leta su moguća variranja pritiska i bolovi u leđima. Jesen i  zima donose vam stabilizaciju.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. decembar 2020 | 19:13

    Lavovi uvek zele da budu prvi u svim sverama. Smatraju da su najaci. Lav nikada ne odstupa ide do izabranog cilja. Ljubav uzvraca sa ljubavlju. U poslu je uporan do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA