≫ 

ŠKORPIJA: Godišnji horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 6
Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

POSAO

U narednu godinu ulazimo s posebnom konstelacijom koja donosi napetost između oprečnih principa. Mars i Uran u Biku s jedne strane i veliki broj planeta u Vodoliji donose vam problem u javnim nastupima i prezentacijama. Stvari tu neće ići prema vašim očekivanjima, tako da su mogući problemi i u radu s nekim klijentima koji mogu uložiti reklamacije. Ukoliko u prva dva meseca budete imali neke sastanke, naići ćete na teške pregovarače, a sve sporazume ćete uspevati da postignete, ali uz mnogo poteškoća.

Nepovoljan aspekt Jupitera i Urana doneće vam oscilacije na finansijskom planu, dok će nepovoljni aspekti Saturna i Urana doneti poteškoće u prilagođavanju novonastaloj situaciji. Ukoliko ste planirali da se bavite privatnim biznisom, sam početak rada možete odložiti za kasnije. Tek druga polovina marta će vam doneti vetar u krila što se tiče nekog vašeg originalnog projekta. April, maj i jun doneće vam povoljnu energiju za udruživanje s prijateljima, tako da ćete biti u situaciji da započnete jednu novu saradnju.

Maj će biti prvi mesec kada ćete načiniti veliki pomak što se tiče finansijske situacije. Maj i juni će biti vaš novi početak što se tiče osamostaljenja, a planete će vam ići na ruku u tome.  Zokom jula nailazite na izazov u vidu poštovanja zadatih rokova, ali će kriza biti samo privremena. Septembar će vam doneti početak nove saradnje, koja će teći regularno, ali može naići na prepreku tokom decembra.

LJUBAV

Povoljan period na ljubavnom planu početkom godine u kojem ćete se lepo slagati s partnerom. Doći će do sve većeg zbližavanja i poboljšanja komunikacije među vama. Partner će vas s vremena na vreme iznenaditi lepim znacima pažnje, tako da se nalazite u periodu harmonije i stabilizacije.

U vašim zajedničkim poslovnim planovima možete takođe imati uspeh. Dobra strana vaše ljubavne scene je partnerova podrška u svakom trenutku. Neće, međutim, čitava godina biti tako u pozitivnoj atmosferi, pa vas tokom letnjih meseci povremeno očekuju nesporazumi i nesuglasice.

To se posebno odnosi na prve dve nedelje jula, avgust i prvu polovinu septembra. Mnogo toga će zavisi od vaše spremnosti na kompromis. Normalizacija odnosa trebalo bi da krene od kraja septembra do kraja godine. Slobodne Škorpije očekuju takođe bitna dešavanja jer se već krajem zime, polovinom februara ili u drugoj polovini marta mogu upoznati sa zanimljivom osobom s kojom je kasnije moguća ozbiljna veza.  Za vas će takođe biti problema u komunikaciji tokom, leta, ali ćete ih uspešno prevazići.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta i osetljivost grla i pluća će biti vaše slabe tačke. Ukoliko preterujete sa cigaretama, potrudite se da ih ostavite jer se pod ovim uticajima mogu pojaviti problemi. Sledeći problem koji može da se povremeno javlja kod vas jesu reumatske tegobe i variranje pritiska. Polovinom godine posebno možete imati problema s pritiskom, zato radite na preventivi. Ostatak godine bićete dobrog zdravlja.

Video: Horoskop za one koji su solo: Jedan od znakova srešće svoju ljubav oko 25. decembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😇

    18. decembar 2020 | 23:48

    Eto toliko od jedne iskrene duse. Zelim svima srecu, jer kada je imate onda imate sve!!!

  • Siki

    18. decembar 2020 | 23:44

    Volecu te do posledjeg Daha. Tako mi je sudjeno...

  • SKORPIO ❤

    18. decembar 2020 | 23:39

    Hvalati sto postojis 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA