Iza lepih osobina kriju lošu narav: Činjenice o znakovima Zodijaka koje vam se možda neće dopasti

Nije li težnja svakog od nas da se prikaže u najboljem svetlu?

  • 9
Zena, djavo, andjeo Foto: Shutterstock

Iako težimo da prikažemo ono najbolje, budući da niko od nas nije savršen, u paketu obično idu i neke mane vezane za naše karaktere.

Evo nekih činjenica o horoskopskim znakovima koje mogu zakamuflirati one lošije strane ličnosti.

Ovan - voli te, a ne voli

Ovnom vlada strastvena planeta Mars što ih čini neodoljivim šarmerima i ljubavnicima. Ali, ne zaboravimo, ovo je prvi znak Zodjaka i sebe će uvek staviti na to mesto. Ovnu je prioritet, pa ko drugi, do on sam. Pa, i kada se čini da voli, znajte da su te emocije najpre usmerene samom sebi i dok mu se divite i veličate njegovu ličnost, bićete blagosloveni, ali na kritike nisu baš tolerantni.

Bik - lenj, ali će učiniti sve

Nepravedno je Bik proglašen najtvrdoglavijim znakom horoskopa, u ovoj osobini ima konkurente poput Jarca i Ovna. Ali, ovaj znak drži ubedljivo vođstvo u lenjosti. Dok on postigne radnu temperaturu, mnogima je radni dan već pri kraju. Ipak, kada se zagreje i konačno nakani da počne sa izvesnim zadatkom, ništa ga više neće sprečiti da ostvari cilj.

Blizanci - lažnjaci, ali simpatični

Za Bizanca je karakteristično da preuveličavaju događaje, izmišljaju zanimljive priče. Oni su omiljeno društvo, beskrajno zabavni i simpatični, ali na njih se ne treba oslanjati previše. Pa iako daje čvrsto obećanje, računajte da se neće ni pojaviti ili čak ni odgovoriti na vaše uporne pozive. Jedno je izvesno, na njih se ne možete naljutiti, jer ko bi mogao da odoli tim najsmešnijim i neočekivanim izgovorima.

Horoskop, blizanci Foto: Shutterstock

Rak - nasmejan, ali depresivan

Smehom strah pokrijem uvek... Rakovi neće dozvoliti da vidite njihove slabosti. Čak i kada su najranjiviji ili tužni, odbraniće se smehom kako bi zavarali trag svojih dubokih osećanja. Iako se i u vazduhu oseća da su povređeni, njihov odgovor na pitanje šta im je, uvek će biti isti - nije mi ništa!

Lav - misli da je u pravu, ali greši

Ko bi se drznuo da se usprotivi kralju nad kraljevima. Ovom hvalisavcima nikad nije dovoljno hvalospeva i komplimenata kako bi nahranili svoj nezasiti ego. Priznavanje sopstvenih grešaka ili propusta nije osobina kojom bi se mogli pohvaliti, a zaneseni sopstvenim "ja", objektivnost je isključen faktor. Tako da - u pravu su i kada nisu.

Devica - ponosna, ali zaista želi da joj neko strgne svu odeću

Prefinjena i sterilna, Devica ima zadatak da svima pridikuje i govori kako stvari treba raditi. Ovaj nemilosrdni perfekcionista sa opsesivno-kompulzivnom crtom ličnosti diktiraće pravila sve dok ne naiđe neko dovoljno primamljiv (čist i uredan) pred kojim će pokleknuti u zanosu strasti. Ovaj ventil treba češće primenjivati dok se ne vrati ponovo u istu, ubitačnu za druge, formu.

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. januar 2021 | 19:31

    Cuvajte se slatkorecivih i onih sitnih ociju iza takvih se krije pokvarenost i podlost

  • Skorpija dupla

    7. januar 2021 | 20:37

    Najodaniji, ali bas tako, ali ako im se zamerite, zaista, preseliti se na Mars! 😄😄😄😄

  • Jarac

    7. januar 2021 | 19:47

    Vazda najbolji znak..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA