≫ 

3 horoskopska znaka koja su ubedljivo najveći rasipnici u Zodijaku: Brže troše nego što zarađuju

Njima novac jednostavno sagoreva u rukama

  • 7
Dobitnik na lotou,  bingo, pare, novac, evri, sreca, radost, zarada, dobitak Foto: Shutterstock

Neki uvek uspeju da ostave koji novčić na stranu, dok drugi bukvalno rasipaju novac. Bez obzira na to koliko im date, oni će odmah naći primenu. Astrolozi tvrde da zvezde takođe utiču na našu štednju ili rasipnost. Otkrijmo koji horoskopski znaci troše novac previše nepromišljeno.

Ovan - Troši novac impulsivno

Temperamentni Ovnovi u stanju su da potroše ogromnu količinu novca na stvari koje vole čak i ako ne mogu da priušte takve troškove. Zbog svoje impulsivnosti prvo troše, pa tek onda razmišljaju.

Međutim, nikada se ne kaju zbog svojih suludih troškova. Bez obzira na planove kupovine koje Ovan napravi (a oni to vole da rade), i dalje se drže njih vrlo kratko, više vole da žive van realnih mogućnosti.

Lav - Najgori među najgorima

Lavovi obožavaju luksuz trošeći novac čak i ako im je zarada ispod proseka. Lavovi, na primer, vole da koriste kreditne kartice da bi održali iluziju luksuznog života.

Vaga - Trošenje je njihov porok

Trošenje novca je veliki problem za Vage, jer često izgube glavu i potroše više nego što mogu da priušte.

Bukvalno su opsednuti skupocenim stvarima - od automobila do nameštaja, posuđa, nakita i odeće. Ništa sebi ne uskraćuju, čak i ako to znači da će morati da štede nekoliko meseci, a možda i godina. Istovremeno, često troše novac koji nemaju - zadužujući se ili pronalazeći mogućnosti za dodatni posao.

Video: Pet horoskopskih znakova koji nikad nemaju, i neće imati, novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA