≫ 

Mesec ljubavi može da bude koban po partnerske odnose: Ova 4 znaka neka se posebno pripaze!

Mnogi će raskidati, razilaziti se, a neki će pak uploviti u "zabranjene" romanse ili ići paralelnim putevima ljubavi

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva kakvi su planetarni aspekti narednih dana, šta nam donose i kako da ih prevaziđemo.

Od 6. februara imamo planetarni, ali teški ples Venere - planete ljubavi, emocija i osećajnosti i hladnog, strogog, kompleksnog, pa i napornog Saturna. Kakav je to ples toplo-hladnog ritma? Kakav je taj zagrljaj večite mladosti i starosti? Kakva je to energija koja nam predstoji 6. februara?

Već 5. februara počinje konjukcija Venere i Saturna u znaku Vodolije i trajaće do 8. februara. Međutim, ovom aspektu će se pridružiti još jedan buntovnički, a to je kvadrat planete Uran na ovu konjukciju i pojačaće još više ovu konfiguraciju, tj.spoj.

Konjukcija ove dve planete ima više simbolika i načina delovanja, ali ono što je zajedničko ovoj konjukciji, u kojoj god kući horoskopa da se nađe, jeste blokada u iskazivanju ljubavi.

Strah od odbačenosti, ulazak u vezu sa dosta starijim partnerom radi materijalne ili neke druge sigurnosti. Aspektovan je tokom ovog perioda ulazak u vezu sa osobama koje su u odnosu na vas drugačije kulture, rase, religije ili drugačije finansijske situacije - uglavnom razlikovaćete se po nekoj vama bitnoj sferi.

Ako pogledamo srž spoja Venere i Saturna, shvatićemo da on uopšte nije lagan; prisutno je puno tuge, razočaranja i odnosa pod teretom koji su osuđeni da čekaju dugo na pravu ljubav.

Tokom ovog perioda prisutna je stagnacija, s tim da će se osobe koja prevaziđu ove „prepreke“ i te kako osigurati trajnu (Saturn) ljubav (Venera), jer upravo je ovo aspekt večne ljubavi.

Ovaj aspekt na nebu je sinonim za zabranjene ljubavi. Zato pod njegovim dejstvom može doći do uplovljavanja u veze sa partnerima koji su zauzeti, u braku, dosta stariji ili mlađi od vas.

foto Pixabay foto Pixabay

Saturn u Veneri može svedočiti i brojnim prevarama, odnosno preljubama. Uran će praviti kvadrat na ovaj spoj, a on nosi sa sobom bezuslovnu slobodu, koja neće pitati za cenu. Aspektovano je i nestrpljenje, a dani koje sam navela su veoma teški po pitanju ljubavi. Mnogi će raskidati, razilaziti se, a neki će pak uploviti u neke „zabranjene“ romanse, dok će drugi voditi paralelne puteve ljubavi.

Ovaj aspekt će najviše osetiti osobe rođene u Vodoliji, Škorpiji, Biku i Lavu, pa se njima savetuje oprez.

Svi negde imamo u natalnoj kući znak Vodolije koji vlada nekom od 12 kuća, pa će u zavisnosti gde se nalazi i delovati bilo pojačano ili oslabljeno. Svakako će svi osetiti na neki način ovaj aspekt.

Oni u braku i zauzeti mogu očekivati manje udaljavanje od partnera, zahlađenje odnosa, a kod onih koji su u klimavima vezama ili brakovima ovaj apsket bi mogao pokrenuti razrešenje takvih odnosa.

Napomenula bih da će ovaj period brzo proći, pa se zato primirite i ne reagujte na prvu. Koliko god vam se bude činilo teško ili neizdrživo, ne zaboravite da su istrajnost i stabilnost najbitniji.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Neki imaju kratak fitilj, drugi su staloženi: Kako horoskopski znaci reaguju kada se naljute

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA