Kako će Venera u Vodoliji uticati na vaš znak: Lav zavodi, Škorpija se svađa, a Ribe se najzad bude

Šta će novo planeta ljubavi doneti u znaku koji je vođen razumom i individualizmom

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Venera, planeta ljubavi, ušla je u znak Vodolije 1. februara i tu će se zadržati sve do 25. dana ovog meseca.

Kako će Venera u Vodoliji uticati na vaš ljubavni život? Tip ljubavi koju Vodolija donosi je ona koja omogućava nezavisnost i individualnost u vezi. Ako ste slobodni, ova emocionalna sloboda može se videti kroz slučajno zabavljanje ili slobodno izražavanje osećanja nekome na koga ste imali pik.

To znači da će ovaj tranzit planete ljubavi, istovremeno promovisati osećaj nezavisnosti, ali i stvarati dodatnu brigu u odnosu na vašeg partnera ili veze.

Pročitajte kako će Venera u Vodoliji uticati na vaš horoskopski znak do 25. februara 2021. godine.

Ovan

Trenutna energije slobode vam odgovara. Jaka odanost će vas naterati da poštujete sve obaveze koje ste preuzeli, a emocionalna sloboda koju imate može vam koristiti da se približite partneru. Međutim, budite oprezni i ne dozvolite da vas ljubomora pobedi ako osećate da vaš partner želi veću nezavisnost.

Sve što vas muči recite jasno i glasno.

Bik 

Sada je trenutak da se otvorite partneru ili nekom u koga ste zaljubljenim. Potrebno je da budete malo otvoreniji, a energija Vodolije podstiče vas na to.

Ne plašite se da rizikujete; sve i da vaša epizoda iskrenosti ne bude protumačena onako kako ste želeli, bar nećete gubiti vreme na osobu koja to ne zaslužuje.

Blizanci

Blizanci, vaša bogata priča ide u prilog društvenoj Vodoliji koju pospešuje Venera. Iako vam komunikacijske veštine mogu pomoći da šarmirate druge, ne zaboravite da ih koristite i za dublje razgovore.

Otvorenost i empatija su ključ duboke emocionalne povezanosti. Vaše veštine mogu podići te važne razgovore na više nivoe.

Horoskop, Vodolija Foto: Shutterstock

Rak 

Sigurno vas je izraz „emocionalna sloboda“ dodatno zaintrigirao i podstakao da drugačije gledate na ljubav. Kao emotivni vodeni znak, sada imate slobodu kao oružje za oslobađanje od svega što vas je tištilo. Imaćete priliku da izrazite svoja osećanja na način na koji do sada niste činili.

Razgovarajte sa "drugom polovinom" ako ste u vezi ili braku. To će doprineti da se osećate sigurno i da ne padnete u stanje zavisnosti.

Lav

Ovaj mesec bi mogao biti za vas pun zabave. Ako ste slobodni, možete odlučiti da stvari ostanu kakve jesu, ali i pokazati svoje "emotivne mišiće". Ako ste u vezi, budite svesni kako se oseća i vaša "druga polovina".

Vaša ljubaznost prema drugima ponekad može izgledati kao previše prisna. Pobrinite se da se vaša voljena osoba oseća sigurno, ne dajte joj povoda za ljubomorne scene.

Devica

Možda ćete biti frustrirani istovremenom nagonom za druženjem i osećajem nezavisnosti koju Vodolija izaziva. Ali vašim znakom vlada Merkur, planeta komunikacije.

Koristite svoje komunikacijske veštine da udovoljite svojoj želji za emocionalnom bliskošću, a istovremeno i da dobijete potreban prostor. Pazite da ne analizirate svoju vezu na pogrešan način. Pametni ste, ali ne umete da čitate misli.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA