≫ 

Saznajte u kom znaku vam se nalazi Venera: Šta planeta ljubavi predstavlja u vašem horoskopu?

U astrologiji, Venera je planeta ljubavi i izražavanja koja predstavlja vaše lične vrednosti i ono što najstrasnije volite

  • 0
Venera, horoskop Foto: Pixabay.com

Venera je vladajuća planeta Bika i Vage, što znači da su oba ova horoskopska znaka senzualna i teže ljubavi.

Vaš znak Venere je mesto na kom se planeta ljubavi nalazila u vreme vašeg rođenja. Slično kao za određivanje znaka u kome su Sunce i Mesec, da biste pronašli svoj znak Venere, koristite kalkulator natalne karte. Korisno je znati ne samo datum rođenja, već i tačno vreme rođenja.

Venera utiče na vašu ličnost, posebno na vaše želje, vašu sposobnost povezivanja i odnosa sa drugima i vašu sposobnost davanja i primanja ljubavi i naklonosti. Takođe, znak u kom se nalazi Venera može dati uvid u vaše osnovne vrednosti, ukus, osećaj za estetiku i ono što vas privlači.

Planeta Venera ima značajan uticaj - ona vlada vašim stilom, načinom na koji se predstavljate svetu i koliko ste dobri u privlačenju onoga što želite.

Venera u Ovnu

Nezavisni ste, takmičarski nastrojeni i imate impulsivan pristup životu. Skloni ste borbama kada vam je dosadno, samo da biste uneli malo akcije i uzbuđenja u život. Niko vas ne može smatrati inertnim; zabavni ste i uvek na život gledate s vedrije strane.

Međutim, s obzirom na to da imate tendenciju da ne razmislite pre nego što nešto kažete, drugi vas doživljavaju kao nesmotrene, samožive i nestrpljive. Kad je ljubav u pitanju, nemate problem da preuzmete inicijativu i napravite prvi korak. Verujete u to da ćete dobiti koga god i šta god poželite.

Venera u Biku

Fokusirani ste na senzualnu stranu života, uživate u dobroj hrani, umetnosti i vođenju ljubavi. Izuzetno vam je bitna fizička lepota. Uživate u negovanju sebe i onih koje volite. Umete da budete ekstravagantni.

Volite da uživate u komforu. Ne prijaju vam poslovi koji zahtevaju da isprljate ruke; mnogo više biste voleli da neko drugi radi prljav posao, a da vi ubirate plodove. U tome često i uspevate, jer osvajate bliske ljude toplinom i šarmom, i nije vam teško da ih navedete da rade umesto vas.

Venera, horoskop Foto: Pixabay.com

Venera u Blizancima

Šarmantni ste, pričljivi, ljubazni i potrebno vam je puno druženja. Po prirodi ste zavodnik i ne možete da podnesete ljude koji su previše posesivni. Možete da budete nedosledni kada je ljubav u pitanju i da bez problema žonglirate između više osoba suprotnog pola.

Uživate u ljubavi i uzbuđenju, ali ne i u obavezama.

Venera u Raku

Osećajni ste, sentimentalni, romantični i ponekad stidljivi. Emocije su vam na površini i povezane su sa vašom porodicom, starim prijateljima, poznatim lokacijama, uspomenama i prošlošću. Uvek se setite svih važnih datuma kao što su rođendani, godišnjice, porodična okupljanja i bilo koji drugi datumi od ličnog značaja.

Kad je ljubav u pitanju, želite nekoga ko vam može pružiti emocionalnu podršku, brigu i sigurnost. Vaš dom je vaše utočište.

Postoje trenuci kada se vaša ljubav i saosećanje sa drugima mogu preobraziti u zavistan odnos, pa i posesivnost. Volite da budete potrebni i ne razumete kad vam emocije nisu uzvraćene.

Blizanci, horoskop Foto: Pixabay.com

Venera u Lavu

Vi ste zvezda svoje priče. Iskreni ste, ljubazni, saosećajni i hrabri. Ali, u isto vreme vi uživate u drami svog životnog scenarija, posebno kada su u pitanju romantični odnosi. Ni ekstravagantni izraz velikodušnosti ne može da vas impresionira.

Ne plašite se da u potpunosti izrazite svoja osećanja. Takođe, možete biti sujetni i previše se iscrpljivati da biste izgledali onako kako želite. Istina je da ste pomalo egocentrični, ali zato i te kako znate da volite.

Venera u Devici

Pametni ste, osetljivi i kreativni. Udobnije vam je pokazati nekome da ga volite radeći za njega, umesto da mu to direktno kažete. Mislite da je biti na pravom mestu u pravom trenutku bolji način pokazivanja ljubavi od toga da samo nekome kažete da ga volite.

Pomalo ste nesigurni u svoju privlačnost. Možete biti kritični prema sebi i drugima. Volite da stvari budu čiste i na svom mestu. Morate imati na umu da savršenstvo ne postoji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA