Idealan partner po horoskopu: Device traže strpljive, Vage verne, a Vodolije šarmantne muškarce

Ukoliko još uvek niste našli pravog, odgovor ko bi to mogao biti se krije u zvezdama

  • 0
Horoskop, astrologija, ljubav

Foto: Pixabay.com

Sigurno je da svako od nas za sebe želi najbolje u životu. Posebno kada je izbor partnera u pitanju, jer je to jedna od važnijih odluka. Međutim, mnogo toga zavisi i od vašeg horoskopskog znaka i rasporeda zvezda u horoskopu vašeg partnera.

Horoskop otkiva karakteristike znakova i može vam pomoći da pronađete muškarca koji najbolje odgovara vašoj ličnosti. Možda želite nekoga ko je zabavan i duhovit ili muškarca koji će vas obasipati poklonima i pažnjom...

Ukoliko još uvek niste našli pravog, odgovor ko bi to mogao biti se krije u zvezdama!

Ovan: Intelektualac

 

Većina osoba u znaku Ovna su ljudi slobodnog duha i izražene logike. Vole da se osame i dugo razmišljaju. Žena Ovan traži nekog s kim može da vodi intelektualne razgovore. Ona voli iskrene i muškarce pune samopuzdanja, jer u njenom životu nema prostora za trivijalnosti.

Bik: Čovek jake volje

 

Ovo je jedan od onih znakova koji najviše vole da im se ugađa. Bikovi su poznati hedonisti i uživaju u malim zadovoljstvima.

Kada se zaljube, veoma su odani. Ženi u znaku Bika potreban je muškarac pun ljubavi i strasti. Takođe, da biste je osvojili morate da budete nezavisni i da imate jaku volju.

Blizanci, horoskop

Foto: Pixabay.com

Blizanci: Iskrenost pre svega

 

Blizanci vole novitete, avanturistički su nastrojeni, društveni i zato očekuju da uvek koračate pored njih, bez obzira na situaciju.

Ženi u znaku Blizanca je potreban muškarac koji ima svoje stavove, rado ih iskazuje, ali je istovremeno veseo i zabavan.

Rak: Čovek dobrog srca

 

Ne postoji horoskopski znak koji je ljubazniji i osetljiviji od Raka. Oni žele da u vezi sa njima imate sve najbolje, ali vam neće dozvoliti da njima manipulišete.

Žena u znaku Raka traži muškaraca koji podseća na nju, da je pošten i onog s kojim je moguće biti u normalnim odnosima bez previše trzavica.

Lav: Zavodnik

 

Lav veoma ceni posvećenost. Ukoliko osoba sa kojom su u vezi ne deli iste osobine, veza je već osuđena na propast.

Horoskop, Lav

Foto: Shutterstock

Žena u znaku Lava želi partnera koji će joj parirati. Ponekad je neozbiljna i želi da njen muškarac bude galantan, da zna da flertuje i neprestano je zavodi.

Devica: Strpljenje na prvom mestu

 

Devica je jedan od najmisteriozniji znakova u Zodijaku. Teško se otvara u odnosima s drugim ljudima i to ponekad kompikuje stvaranje jakih i dubinskih veza. Da bi je osvojio, muškarac mora da bude pre svega strpljiv. Ako njen partner zna da čeka, žena u znaku Device će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi se njegovo strpljenje u potpunosti isplatilo.

Pored toga, njoj je potreban neko ko čvrsto stoji na nogama i podržava sve njene odluke, budući da ona odvaja mnogo vremena u preispitivanju svega i svačega.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA