≫ 

Pun Mesec donosi veliku sreću za ova 3 znaka Zodijaka: Moćna energija i blagostanje od 28. marta

Počinje period mira i ravnoteže

  • 0
horoskop, devojka Foto: Pixabay

Prvi pun Mesec ovog proleća očekuje nas 28. marta i pomaže nam da procvetamo. Sutra Mesec ulazi u znak Vage i donosi nam lepotu, ravnotežu i kompromise. Imaćemo priliku da pronađemo mir u našim odnosima i rešimo probleme.

Ova mesečeva energija će imati fantastičan efekat na neke znakove Zodijaka. Saznajte da li je vaš na listi...

Blizanci

Pun mesec ponekad može da izazove teške emocije, ali ovog puta Blizanci će se osećati lagano i društveno. Imaćete neverovatnu kreativnu energiju, pa je sjajan period da se posvetite umetnosti, hobijima i projektima koje volite. Imate priliku da napravite ozbiljan potez kada je reč o oživljavanju vaših vizija.

Pravo je vreme i da flertujete i prihvatite romantične veze.

Unosite više strasti u odnos sa partnerom. U svakom slučaju, zabava i odmor donosi vam harmoniju tokom ovog perioda.

Rak

Pun Mesec vas ohrabruje da budete aktivni na društvenom nivou. Nakon vrhunca emocija koje je doneo novi Mesec u Ribama početkom ovog meseca, koristite ovu mesečevu energiju kao vreme za punjenje duhovnih i fizičkih baterija.

Sada je vreme da provedete malo vremena sami i posvetite se svojim mislima.

horoskop, devojka Foto: Pixabay

Umesto da pravite bilo kakve veće socijalne planove, izolujte se i posvetite malo sebi i svojim potrebama. Počnite da vodite dnevnik, naspavajte se i uživajte.

Ribe

Imaćete pojačane emocije, ali i nežne pozitivne vibracije. Usredsredite se na svoju podsvest i mističnu stranu tokom punog Meseca. Stupite u kontakt sa svojim željama i kroz meditaciju povećajte svoju svest da stvari gledate jasnije.

Jednom kada pronađete vezu sa unutrašnjom stranom, moći ćete efikasnije da idete napred, postavljanjem granica i omogućavanjem da se vaša osetljiva strana prikazuje na siguran i zdrav način.

Zaslužili ste ovu priliku da predahnete i zaronite u dubinu svoje duše.

Video: Šta kaže astrologija, koje su vaše mane?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA