Čeka nas nedelja srećnih početaka, novih ljubavi, ali i sukoba: U petak budite posebno oprezni!

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 2
žena, horoskop, zodija, astrologija Foto: Pixabay

Ove sedmice bićemo ubrzani, nestrpljivi, željni akcije i pokreta. Merkur je prešao u znak Ovna i doneće ubrzanje na svim poljima komunikacije, ideja i planova.

Ukoliko ste do sada tapkali u mestu, sada se definitivno pokrećete. Ipak, budite koncentrisani, ne srljajte i ne brzajte. Tendencija je da se ide glavom kroz zid i da se nema takta i strpljenja.

U ponedeljak očekujte novine i promene, puno komunikacije sa drugim ljudima, kao i aktivnosti u okviru kolektiva, društava, preko udruženja i društvenih mreža. Ako želite značajnije promene, onda to pokrenite upravo ovog dana. Mesec iz Vodolije ruši staro, želi novo. Problemi sa autoritetima i zakonom.

Utorak je dan u kom se manifestuje upravo ono što sam pominjala o rušenju starog i dolasku novog. Nove reforme, zakoni, mere i uslovi. To vas može činiti nervoznim i besnim, ali pokušajte da se smirite i ne reagujete na prvu loptu.

Venera i Mars grade dobar aspekt, pa ovo može biti dan pokretanja lepih saradnji, ali i emotivnih odnosa. Posebno nakon podneva obratite pažnju na osobe koje se budu javljale u ovom periodu. Uspostavite komunikaciju, pokrenite ideju ili biznis, imate dovoljno podrške zvezda da započnete nešto novo.

U sredu ćete dobiti potvrdu da ste se pokrenuli u dobrom pravcu. Sve vas podržava da nastavite ka ostvarenju svojih ciljeva. Očekujte povoljne vesti. Pokrenite marketing kampanju, veb sajt, blog, plasirajte svoj proizvod. Vesti iz inostranstva, sertifikati, dozvole, odluka o putovanju.

Četvrtak je dan rezervisan za duhovni aspekt života, odmor i relaksaciju, koliko je to moguće. Više spavajte. Sve poslove koji zahtevaju koncentraciju i misaone procese ostavite za vikend. Osetljiviji ste, pa više obratite pažnju na svoje zdravlje.

Zena koja zvoca, zvocanje, svadja Foto: Shutterstock

U petak očekujte sve vrste konfuzija. Posebno obratite pažnju kome šta govorite i šta potpisujete. Budite veoma oprezni prilikom upravljanja mašinama, kao i u vožnji. Sukobi nastaju na verskoj osnovi, ali i na osnovu razlike u mišljenju.

Pobuna protiv nekog režima i sistema. Možete ući u žestoku raspravu ukoliko vas neko dirne u vrednosti ili ono u šta duboko verujete i za šta se zalažete. Pokušajte da se ponašate što ispravnije i u skladu sa zakonom. Problemi sa sudom, inspekcijom ili policijom. Svađe. Neistine i tajne koje izlaze na videlo. Borba za pravdu i ideale.

U subotu imamo dva planetarna aspekta koja deluju - jedan je vezan za Merkura, drugi za Veneru. Prvi aspekt donosi ozbiljne teme, važne odluke i razgovore. Popravite kvar na automobilu ili nekom uređaju. Donesite bitnu odluku za dalju budućnost i dugoročne planove. Posvetite se nekoj zahtevnoj obavezi.

Aspekt Venere donosi lepe vesti i događaje u polju ljubavi i novca. Nova romansa. Upoznavanje preko prijatelja ili društvenih mreža. Ovo ne mora dugo da traje, ali će biti interesantno iskustvo. Otvorite se za novo, neočekivano i instant upoznavanje. Pokloni.

Nedelju završavamo sa dosta aktivnosti, radno ili fizički aktivno. Potrudite se da ne budete pasivni, jer vas mogu spopasti ljutnja i bes. Trčanje, brzi hod ili vožnja bicikla je preporuka. Ne prenagljujte sa donošenjem impulsivnih i emotivnih odluka.

Ovog dana je svest smanjena, jer se sprema mlad Mesec, pa se potrudite da ostanete što više pribrani.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    5. april 2021 | 10:19

    Dajte neki tekst o švaleraciji tu mogu da komentariaem do sutra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA