≫ 

3 znaka Zodijaka kojima će se bivše ljubavi ove nedelje vratiti u život: Prošlost opet kuca na vrata

Baš sada kada ste pomislili da ste konačno preboleli - oni se vraćaju u vaš život i žele da "razgovaraju"

  • 3
foto Pixabay

foto Pixabay

Merkur i Venera su ove nedelje poslednji put u Biku. Astrolozi najavljuju da će osobama rođenim u 3 znaka Zodijaka ovakav aspekt doneti promenu na emotivnom polju - neko iz prošlosti će pokucati na vrata.

Budući da je reč o Veneri koja vlada Bikom i Merkuru koji vlada Blizancima i Devicama, šanse na ljubavnom polju su velike za ova tri horoskopska znaka.

1. Bik

 

Ovog meseca se nećete osećati samo snažno, već i privlačno. Iako to odlično zvuči, ovakva privlačnost je poput magneta nad kojim nemate kontrolu, što znači da ćete privlačiti sve - i ono dobro, ali i ono loše i neželjeno.

Zato držite oči širom otvorene, jer se krajem nedelje može pojaviti osoba iz prošlosti. Možda vam slučajni susret neće ništa značiti, ali su velike šanse da taj neko želi da se vrati u vaš život. Vi verovatno nećete biti oduševljeni tom idejom, posebno ako se radi o nekome ko vas je nekada emotivno povredio.

Ne osvrćite se, naporno ste se borili da stignete tu gde jeste; ne treba vam niko iz prošlosti da vas odvuče u istu. Ne brinite - Merkur je na vašoj strani, lako ćete se verbalno zaštititi od ponude koja vam ne odgovara.

2. Blizanci

 

Tokom ovog meseca, Venera će umešati prste kada je vaš ljubavni život u pitanju, a ona ume da bude vrlo uporna. Baš sada kada ste pomislili da ste konačno preboleli osobu koja vam je nekada bila sve na svetu, ona se vraća u vaš život i želi da "razgovara".

Iako će vam taj gest donekle nahraniti ego, na kraju ćete ipak odlučiti da staroj ljubavi ne date novu šansu.

Pa ipak, u dubini duše ćete ipak "razvijati film" u stilu "šta bi bilo kad bi bilo", ali će na kraju razum ipak nadvladati emocije.

Devica, horoskop

Foto: Pixabay

3. Devica

 

Do kraja nedelje u vaš život će iznova ušetati osoba iz prošlosti, ali najverovatnije na neki nekonvencionalan način - moguće preko društvenih mreža. To će vas iznenaditi, ali i donekle poremetiti, jer ste navikli da budete u vašoj zoni komfora odakle ne nameravate tek tako da se izmestite.

Ipak, budite spremni na manji emotivni zemljotres, jer planete tako "igraju" ove nedelje. Uprkos tome što se uglavnom zadovoljavate tvrdoglavošću i beskopromisnim ponašanjem, iznenada ćete uživati u nečemu u čemu do sada niste.

Odluka da li ćete "podgrevati ručak od juče" je samo na vama; druga strana će pokazati da je spremna poput zapete puške da vam se vrati u zagrljaj i pokaže koliko ljubav može da bude divna i moćna.

Video: Koja je vaša tajna: Svi horoskopski znakovi čuvaju bar po neku!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA