Magija Jupitera u Ribama od 13. maja: 3 horoskopska znaka koja će posebno usrećiti kralj neba

Planeta velike sreće, koja će biti u Ribama do 28. jula, donosi duhovni rast, novac, blagostanje i ljubav

  • 4
Ruža, devojka, nežnost, ljubav

Foto: Pixabay

Jupiter, kralj među planetama, preseliće se 13. maja iz sazvežđa Vodolije u Ribe, u 12. kuću duhovnosti, a to će posebno uticati na pojedine znake Zodijaka.

Ova planeta u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole, duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli.

Jupiter pokazuje koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. On simbolizuje veliku sreću i veliki novac.

Predstavlja i dobre okolnosti, inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Pokazuje koliko smo pravični i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

Ova planeta boraviće u Ribama od 13. maja do 28. jula, što će mnoge ispuniti nadom i srećom, a nekima ovaj aspekt može da donese veći priliv novca, novi posao, ali i sreću na ljubavnom planu.

Blagodeti Jupitera naročito će osetiti tri horoskopska znaka, koje će posebno obradovati kralj neba svojim darovima.

Ovan

 

Vama će ovog puta 13 biti srećan broj, jer vam Jupiter donosi životne prilike koje nikako ne bi trebalo da propustite.

Planeta sreće može da vam donese novčane dobitke kakve niste mogli da zamislite, a sve u šta uložite novac vratiće vam trostruko.

Istu formulu možete da primenite i za polje ljubavi i romantike, tako da ako odlučite da nekog da pozovete na sastanak i započnete novu vezu ako ste slobodni, uradite to već koliko prvog dana, kada Jupiter zakorači u Ribe.

Jupiter voli Ovna, prepoznaje ga kao moćnog igrača, a sa omekšavajućim efektom Riba, ono što će mu doneti je sreća. Čega god se late, Ovnovi će u tome uspeti.

Jupiter vam poručuje da budete ratnik koji se bori, a u svim svojim poduhvatima ćete moći da računate na podršku planete sreće i blagostanja.

Strelac

 

Prirodni vladar vašeg znaka, Jupiter, od 13. maja svoje miljenike Strelčeve darovaće moćima alhemije.

Sve što dodirnete ćete pretvarati u zlato, ali to znači da morate biti vrlo precizni u onome što želite i hoćete.

On vas upozorava da će vam biti na usluzi, pod uslovom da su vam namere čiste, ako se ne budete bavili nedozvoljenim i zakulisnim radnjama.

strelac horoskop

foto: pixabay.com/telegraf

Ukoliko se dohvatite nečega što je na granici pristojnog, a naročito legalnog, Jupiter bi mogao da vas nauči pameti.

Imate slobodnu volju i velike su šanse, ako se držite moralnih načela, da vas Jupiter daruje velikom srećom u narednom periodu.

Ribe

 

Radujte se Ribe kako odavno niste! Velika planeta sreće, moćni Jupiter, vas će posuti čarobnim prahom, tako da ćete doživeti procvat na svim poljima.

Hod ove moćne planete kroz vaš znak imaće uticaj i na vaš svakodnevni život, pa će svi vaši izbori u narednom periodu biti pametni i uravnoteženi.

Jupiter vam donosi i duhovni smiraj, a pošto je on planeta duhovnog rasta, vaši vidici će se proširiti i doneće vam neke nove, za vas, važne spoznaje.

Narednih dana imaćete sreće sa potpisivanjem papira, a ukoliko imate neki sudski proces ili potencijalno nasledstvo, sve će biti rešeno u vašu korist. Sreća će potpuno biti na vašoj strani sa Jupiterom u vašem znaku.

Blagoslov ove moćne planete stići će i na polju ljubavi, tako da se može dogoditi da u ovom periodu upoznate osobu koju "dugo čekate", a koja će imati potencijal da obgrli i prihvati tananu i nežnu dušu Ribe.

Uživajte u svakom sledećem danu, dok ste na pozornici života pod svetlima Jupitera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA