Nema više čekanja na sreću, ljubav i novac: Jupiter u Ribama svakom znaku Zodijaka ispunjava želje

Planeta velike sreće svakom znaku Zodijaka donosi različite benefite

  • 1
Sreća, srećn žena Foto: Pixabay

Ako se poslednjih dana osećate radosnije, srećnije i ispunjenije, za to zahvalite Jupiteru, planeti koja je 13. maja ušla u znak Riba. Jupiter u Ribama donosi sreću, izobilje i radost, ali i sanjanje velikih snova, pojašnjava za Telegraf astrolog Aleksandra Bjeljac.

Jer, upravo sa Jupiterovim tranzitom kroz znak Riba moguće je da se ostvare svi vaši snovi, vaša nadanja, planovi i realizacija onoga o čemu ste duže vreme maštali.

OVAN

Vama će tranzit Jupitera doneti duhovno buđenje. Tokom boravka Jupitera imaćete pojačanu intuiciju, ali ćete isto tako imati i anđela čuvara koji će vas navoditi na prave stvari.

Period je dobar za meditacije, relaksaciji, beg u osamu, u smislu da se povučete iz centra zbivanja i da se okrenete sebi. Period je takođe dobar za ostvarenje velikih snova.

BIK

Vama će tranzitni Jupiter širiti polje prijateljstava, pa ćete imati dosta kontakata i upoznavanja sa ljudima sa kojima ćete ostvariti sadržajne odnose. Mnogi Bikovi će kroz te odnose realizovati ono o čemu su odavno maštali.

Ovo je i period zaljubljivanja - partnera možete upoznati preko prijatelja.

BLIZANCI

Vama se ovaj hod Jupitera dešava kroz polje karijere. Možete očekivati napredovanje, poboljšanje postojećeg radnog mesta, poboljšanje finansija. Ovo je period dobar i za pronalazak novog radnog mesta. Odnosi sa nadređenima će biti odlični. Sav vaš trud će sada biti zapažen i nagrađen.

Svi vaši odnosi kroz karijeru će doživeti pozitivan preokret – sve što budete želeli da uradite, ići će vam od ruke, sa velikom lakoćom. Zato iskoristite vaših pet minuta.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Prolazak Jupitera kroz znak Riba vama će doneti promenu mesta boravka. Sjajan je period ako želite da negde otputujete. Takođe je dobar period i za edukacije, pregovore i sklapanje ugovora sa inostranstvom. Poslovi koji su vezani za inostranstvo upravo sada mogu da budu realizovani.

Ipak, nemojte dozvoliti da se zarobite poslovnim obavezama. Potrudite se da što više izlazite, ali i da posećujete mesta koja predstavljaju duhovne centre.

LAV

Vama će ovaj tranzit delovati kroz polje transformacije. Došao je period kada možete sve loše stvari da ostavite iza sebe. Ovo je idealno vreme za sređivanje svih pravnih pitanja, kao i za rešavanje nasledstva.

Takođe, Jupiter u Ribama je vreme kada možete da očekujete različite dobitke. Neće vam manjkati pomoći drugih ljudi, najviše u finansijskom smislu. Ne brinite, zaštićeni ste od svih vrsta rizika, ali i opasnosti.

DEVICA

Jupiter u Ribama donosi vam mogućnost uplovljavanja u bračne vode. Ovo je, između ostalog, odličan period i za sklapanje razzličitih vrsta dogovora.

Ukoliko ste sami, velike su šanse da ćete upoznati sudbinskog partnera. Svaki vid izlaska u javnost i rešavanje sudskih pitanja su podržani od planeta – sve probleme ćete rešiti u svoju korist.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA