≫ 

Susret Venere i Marsa u Lavu donosi sreću u ljubavi: Ova 3 znaka će posebno osetiti taj lepi aspekt

Konjukcija ove dve planete koje se sreću u sazvežđu Lava doneće lepe emocije i probuditi tanana osećanja kod mnogih

  • 0
Horoskop, par, ljubav, zalazak sunca, romantika Foto: Pixabay

U sazvežđu moćnog Lava večeras će se sresti dve planete koje su presudne za ljubav i emocije. Mars i Venera i taj aspekt, kako astrlolozi tvrde, tu će ostati narednih 13 dana, odnosno do 27. jula.

Uticaj susreta ove dve moćne planete svi horoskopski znaci najviše će osetiti na polju ljubavi, a najveću sreću Mars i Venera donose za tri horoskopska znaka.

U osnovi, ovaj zapanjujući tranzit je trostruka konjukcija koja se sastoji od Meseca, Venere i Marsa.

Ovan

Ono što verovatno niste primetili je da vam se tokom ovih poslednjih nekoliko dana glava ispunila za vas retkim stanjem koje se naziva "duševni mir".

Nedavno ste prekinuli vezu i dugo vas je kopkalo kako je vaš partner imao hrabrosti i snage da vas ostavi što vas je uznemiravalo.

Odjednom, zahvaljujući konjunkciji Venera Marsa, više vam nije stalo do njega i osećate se odlično. 

Bik

Ono što Bik shvata tokom ove konjukcije je da život vredi živeti punim plućima i da mir i mentalna ravnoteža imaju mnogo veću vrednost od patnje zbog nekog raskida iz daleke prošlosti.

Konačno ćete "prežaliti" neku davnu ljubav za koju ste se kajali što se nije završila brakom.

Već neko vreme ste zatvoreni i ne želite nikoga da pustite u srce, ali sada ste shvatili da neko ko nije fizički blizu vas zapravo vredi mnogo više nego što ste mislili.

Zahvaljujući sprezi Venere i Marsa shvatićete da možete ponovo da volite. Otvorićete svoje srce i konačno pokazati emocije.

foto Pixabay foto Pixabay

Lav

Planeta ljubavi i veza sastaje sa planetom odlučnosti i neustrašivost baš u vašem sazvežđu.

Dobijate jasne ljubavne poruke. U vaš život Venera i Mars donose duboke emocije i nekoga ko će oduševljeno gledati u vas.

Zahvaljujući iskustvu koje se stekli u nekom prtehodnom emotivnom odnosu znaćete da budete zahvalni za svo dobro koje vas čeka u novoj vezi.

Ovo je vaš trenutak u kome ćete potpuno zasijati na ljubavnoj pozornici. Dobićete glavnu rolu, što će vama izuzetno prijati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA