≫ 

Ljubavni horoskop za avgust 2021: Rakovi i Škorpije pred iskušenjem, Device upoznaju ljubav na putu

Šta zvezde donose zauzetima, a šta onima koji i dalje soliraju u ljubavi

  • 0
Ajlajner, našminkana devojka Foto: Shutterstock

Avgust kao najtopliji letnji mesec je ujedno mesec ljubavi, romanse i stasti. Emocije su, poručuju astrolozi, tokom avgusta na vrhuncu, a zvezde će posebno biti naklonjene slobodnim Blizancima, Rakovima i Jarčevima.

Ovan

Ukoliko ste u vezi, uživaćete u ljubavnom zanosu sa voljenom osobom. Vaša eksplozivna narav će biti ukroćena pred naletom nežnosti koji stiže od “druge polovine”. Spoznaćete da ljubav nije samo erotika, već i romantika. Mnogi zauzeti Ovnovi neće moći da veruju kroz kakvu emotivnu transformaciju prolaze ovog meseca.

Ukoliko ste slobodni, računajte na to da će vam jedna vragolasta osoba ukrasti pažnju. Odvažite se i krenite u osvajački pohod - bićete uspešni.

Bik

Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, emocije će biti stabilne. Voljena osoba je neko na koga možete da se oslonite i od koga u svakom trenutku možete da dobijete najbolji savet.

Slobodni Bikovi željni su mirne luke, ali ovog meseca zvezde im neće biti naklonjene da pronađu osobu sa kojom bi to ostvarile. Razmislite da li, ipak, ne očekujete nemoguće…

Blizanci

Napeta situacija u matičnoj porodici mogla bi da se reflekujte na vaš odnos sa voljenom osobom. Potrudite se da loše vibracije ne prenosite na “drugu polovinu”.

Ukoliko ste slobodni, avgust je mesec kad biste mogli da upoznate osobu koja će vam zarobiti srce. Iako mislite da vas je teško osvojiti, jedna šarmantna osoba sa kojom vas deli malo veća razlika u godinama pokazaće vam da ste živeli u zabludi.


Horoskop, astrologija, ljubav, par, sunce, more, leto Foto: Pixabay

Rak

Zauzete osobe rođene u ovom vodenom znaku nalaze se na klackalici - volele bi da ostanu verne, ali su iskušenja oko njih toliko velika da nisu u stanju da im se odupru. Pazite šta radite, da se sutra ne biste kajali.

Ukoliko ste slobodni, obratite pažnju na osobu koju svakodnevno susrećete na poslu, na putu do prodavnice ili u komšiluku. Nekome ste “zapali za oko”, ali to ne primećujete.

Lav

Zauzeti Lavovi imaju šansu da poprave situaciju u bračnim relacijama. Vaš avanturistički duh koji je u poslednje vreme preuzeo kormilo nad vašim ljubavnim životom konačno jenjava, ali vaša harizma izbija u prvi plan. Sada je trenutak da popravite odnose sa voljenom osobom.

Slobodni Lavovi imaju šansu da pronađu osobu koja će moći da zadovolji njihove visoke kriterijume u ljubavi. Potrebno je samo da izađu iz kuće.

Devica

Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, ovog meseca ćete obnoviti strasti sa partnerom. Iako ste po prirodi racionalni i praktični, osoba koja vas voli naučiće vas kako da se prepustite romantičnim trenucima.

Slobodne Device traže osobu koja će im biti “desna ruka” u životu, nekoga na koga mogu da se oslone i da im povere svoje najdublje tajne. Nije isključeno da će takvu osobu i upoznati, posebno ako planiraju odlazak na putovanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA