≫ 

Pažljivo pročitajte horoskop za ovu nedelju: Čekaju nas obrti u ljubavi i sukobi sa autoritetima

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
devojka, žena, horoskop Foto: Pixabay

Prva nedelja avgusta donosi puno preokreta i promena posebno što se tiče kolektiva, društvenih zbivanja, zakona i pobuna protiv svega što vas sputava i ograničava.

U ponedeljak ulazimo tranzitom Meseca kroz znak Bika, što naglašava sedmicu u kojoj će biti akcenat na finansijama i ekonomskoj situaciji. Razmišljate o kreditu i vraćanju pozajmice. Ne savetuje se nepotrebno trošenje novca. Izbegavajte šoping, jer možete potrošiti više od planiranog.

Sunce je u opoziciji sa Saturnom, što govori o slabijem imunitetu, kao i padu sa položaja neke važne osobe u vašem životu. Sukob sa autoritetima i nadređenima. Pad volje. Želite da se zabavljate i uživate, ali vam neke okolnosti to otežavaju.

Malo pre podneva Mesec ulazi u znak Blizanaca, što donosi puno priče i dosta kretanja. U popodnevnim časovima moguće su svađe. Dovoljna će biti mala sitnica ili reč da pokrene konflikt.

U utorak se nastavlja ova nestabilna energija, koja može eskalirati i biti veoma eksplozivna. Najbolje je distancirati se od previše priče i komunikacije. Ipak, neočekivane vesti i informacije koje budu stizale do vas, doneće promenu u atmosferi. Otvorite se za nova i osvežavajuća rešenja vaše situacije.

Venera u trigonu sa Uranom donosi zaljubljivanje, početak emotivnog odnosa sa nekim ko vam je prijatelj, na neobičnom mestu ili pod čudnim okolnostima. Ukoliko ste u odnosu koji je veoma rigidan i ograničavajući, poželećete da se pobunite i oslobodite svih stega.

Pravo je vreme za osveženje odnosa, ali i za igre na sreću. Uradite nešto šokantno ili neobično. Promenite rutinu dana. Podignite adrenalin.

U sredu imamo izazovan aspekt Merkura i Urana, koji deluje gotovo cele sedmice. To donosi brojne izazove kroz razgovore, dogovore i putovanja, kao i sa papirologijom. Uznemirujuće vesti donose dinamiku u svakodnevnicu. Kvarovi telefona, automobila i interneta. Budite precizni i tačni u svojim planovima da biste izbegli dodatnu napetost i nervozu.

Sve što vas bude ograničavalo ovog dana izazvaće u vama nemir i stres, kao i potrebu da se pobunite. Ovo donosi i niz situacija u kojima ćete biti besni, jer ne možete do kraja da se suočite i raščistite sve nejasnoće.

horoskop, zodijak Foto: Pixabay

Četvrtak i petak nose mirniju energiju. Mesec će biti u znaku Raka, što donosi potrebu da se povežemo i budemo bliski. Porodica i porodični odnosi su sada izvor stabilnosti, utehe i mira, posebno ako živite u harmoničnoj zajednici. Ukoliko to nije slučaj, upravo će porodica i mesto gde treba da osetite najveću sigurnost, doneti napetost i nervozu.

Tokom četvrtka budite aktivni i u društvu bliskih prijatelja ili porodice provedite dinamičan dan. Kreirajte zabavu i druženje, najbolje na vodi ili pored vode.

Petak je posebno lep dan za aktivaciju bliskosti i ljubavi. Provedite romantično veče uz sveće i vino. Organizujte proslavu ili druženje u okviru svog doma. Idite na piknik ili u prirodu. Ljubav na daljinu. Tajni odnosi.

Subota je, ponovo, jedan veoma izazovan dan, jer Sunce pravi kvadrat prema Uranu, a ujedno je ovo i dan pred mlad Mesec. To često donosi suženu svest i veoma eksplozivne reakcije.

Ovaj dan donosi izazove sa važnim muškarcima, kroz odnose sa očevima, muževima, šefovima ili drugim osobama koje vam ukidaju moć i slobodu volje i odlučivanja. Manipulacija strahom i nametanjem krivice. Više odmarajte i sve zadatke obavljate lagano, uz pravu meru.

Nedelju završavamo mladim Mesecom u znaku Lava. Ovog dana aktuelni su izazovni aspekti koji donose poteškoće kroz kolektivna zbivanja. Sukob sa zakonom. Kazne.

Kako je znak Lava, koji je vatrenog elementa, ovih nedelja naglašen, to donosi dosta požara, ali i “zapaljivih” situacija, kao i različite promene u društvenim strukturama kroz ljude na pozicijama. Sačuvajte mir.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA