≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: Ovnu stiže veliki novac, Škorpijama nova ljubav kuca na vrata

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za septembar

  • 0
Haljina, lepa žena, šešir, žena, devojka Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Iako vam se čini da će da će septembar biti mesec koji je "mrtav" jer se leto bliži kraju, a jesenji poslovi još nisu na vidiku, znajte da definitivno grešite. Vi ćete imati iznenadnu priliku da se ostvarite u poslu koji dugo čekate. Početak meseca, tačnije prva nedelja je nešto što vam donosi dobar posao i novac. Ne bi trebalo previše da se vezujete za drugog Ovna ili Škorpiju, jer vam je ta energija jaka i može doći do sukoba. Verovatno će vas inspirisati neki vazdušni znak kao Vodolija. Novac koji vam je potreban možete da očekujete već posle 15. u mesecu, a za one koji očekuju glas ili posao period pred kraj meseca je jako povoljan.

LJUBAV: Početak meseca može biti pomalo dosadan i neka poznanastva koja nisu vredna, ali kako vreme ide sve više novih osoba će biti u okruženju. Blizanci, Vodolija ili Lav mogu da vam otvore srce. Oni koji su u braku ili vezi imaju period promenljivog karaktera. Čas će biti otvoreni za komunikaciju, čas ne. Raspoloženje igra veliku ulogu i sigurno je da će se iz dana u dan situacija menjati na bolje. Najbolji dani za ljubav su posle 17. u mesecu.

ZDRAVLJE: Problem sa očima, možda je vreme da posetite očnog lekara. Možete imati i problema sa krvotokom i venama.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Nekako vam se vrata otvaraju postepeno i moći ćete da se stabilizujete. Posebno oni koji ulažu u nove poslove i projekte imaju mnogo ideja. Iako ste za neke osoba koja ne zna baš uvek da napravi balans, vi i te kako znate šta radite i svaki vaš plan i posao ima smisla. Imaćete saradnju sa Devicom ili muškarcem u znaku Jarca, takođe žena Vodolija može da vam pomogne oko realizacije planova. Novac vam stiže i preko nekretnina ili poslova koji su vezani za hranu. Potrebno je da čuvate novac u periodu od druge i treće nedelje u mesecu.

LJUBAV: Bikovi vole partnere koji ih izazivaju poput Vodolije, Lava, Škorpije, ali će vam u ovom trenutku više prijati neko ko je u znaku Vage, Device, Ribe ili Raka. Ukoliko ste u braku, sa vatrenim znakom možete imati izvesni problem ljubomore ili ono što je za jednog Bika najgore, a to je da vam partner troši novac.

ZDRAVLJE: Vodite računa o vodi koju pijete, kao i o hrani koju unosite u organizam.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Veoma ste pozitivni i mnoge životne stvari vam se odigravaju upravo sada tokom septembra. Mnogo putovanja, novih mogućnosti, novih ljudi i saradnika, kao i novca. Verovatno ćete imati mogućnost da nešto uradite novo i drugačije od drugih, tako da će većina da bude iznenađena, možda i ljubomorna na vaš imidž i sposobnost koju posedujete. Budite uporni i niko vam ne može ništa. Inače, verovatno će vaši saradnici u ovom mesecu biti Rak, Lav, Blizanac ili Vodolija. Za one koji žele da menjaju delatnost ili da idu iz jedne u drugu firmu onda je savet da se odluče do kraja meseca.

LJUBAV: Ništa vam nije lepše nego kada sa svojom voljenom osobom krenete put mora ili planine. Vi ste zaista zaljubljenik u prirodu i tu možete da prosperirate, kako zdravstveno tako i emotivno. Oni koji su sami uvek mogu da računaju na novo poznanstvo upravo na takvim mestima. Oni u braku imaju poteškoće, jer bi voleli više da budu sami sa partnerom nego da celu porodicu vode sa sobom. Ali to je život.

ZDRAVLJE: Osećaćete pojačanu nervozu. Povedite računa da nanosite zašititni faktor kada izlazite napolje.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Imaćete mnogo više energije nego što mislite da možete imati i uraditi i pokrenuti posao koji duže vremena stoji. Budite spremni da pakujete kofere na duže putovanje, i to sredinom meseca. Od tog puta i tog značajnog poslovnog susreta temeljićete budućnost, ne samo do kraja godine nego i do kraja života. Tako da za Rakove nema odmora već samo rad i rad. Imaćete novac od znakova Jarac, Devica, Lav ili veliku saradnju sa jednim Strelcem, što i bilo poželjno.

LJUBAV: Rak u braku doživeće zatvorenost ili distanciranost od partnera, postoji mogućnost da se totalno odvojite od životnog saputnika. Pomračenje totalno utiče na emotivni status. Morate pokazati izvesnu strpljivost ili razumevanje za drugu stranu kako biste pokrenuli pozitivnu energiju. Bolji su aspekti za slobodne Rakove; ceo mesec je pun iznenađenja i novih ljubavnih poznanstava, veza. Verovatno i jačanje veze pred kraj meseca. Uživajte u lepim danima.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi, ali i problem u načinu ishrane. Oni Rakovi koji su pušači neka polako smanjuju dozu.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Vama se takođe pruža prilika da se stabilizujete i pokrenete kroz najbolje moguće poslove i saradnike koji će sami prilaziti da rade sa vama. Jedna osoba u znaku Ribe ne može bez vas. Devica ili jedan Blizanac vam duguje novac. Ovan vam je pokretačka snaga, a od Vage ili Vodolije možete očekivati dalju stabilnost i novac. Odličan vam je početak i sam kraj meseca. Ko putuje u inostranstvo bolje neka pokreće tu energiju pred kraj meseca ili posle 18. Možete očekivati poziv na neki javni skup da promovišete svoj rad ukoliko ste javna ličnost.

LJUBAV: Slobodni vole more, provod, sunce, plažu, jednostavno rečeno uživanje. Tako da će biti puno druženja, ljubavi, ali i tajnih veza. Oni koji su u braku mogu računati na jak emotivni mesec. Strast i ljubav pomešano daju veliku ljubav. Osobe iz znaka Raka, Vage, Škorpije ili Vodolije su vam privlačne.

ZDRAVLJE: Nervi su vam osetljivi, ali oni koji su vezani za kičmu. Noge ili leva noga su osetljive takođe.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Vi radite sve u zavisnosti šta ste po profesiji, ali oni koji imaju neki oblik slobodne profesije biće previše zauzeti. One Device koje su na poziciji imaju dalje poslove koji ih vode u druge zemlje i saradnju sa mnogim moćnim i bogatim ljudima. Dosta poslova vezano za putovanja. Ukoliko ste u administraciji, pazite na saradnike, a ako ste u nekoj prosvetnoj instituciji pred kraj meseca očekujte promene. Ako radite u zdravstvu, ne bi bilo loše da budete na odmoru. Saradnja sa Lavom odlična.

LJUBAV: Slobodne Device neće imati bitnih promena, zapravo potrebno je više da se aktivirate. Jedna Vodolija će vas pomeriti iz mesta, ali isto tako Ovan bi vam bio pravi partner. Oni koji su u vezi imaju manji problem sa partnerom, zapravo dolazi vreme hladnih emocija, dosade... Verovatno će vas jedan Jarac ili Bik svojim prisustvom vratiti u život. Device u braku imaju problem sa stabilnošću. Nikako da se skrasite. Probajte da pričate sa voljenom osobom o daljem životu.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo i glasne žice. Ždrelo vam je ovog meseca posebno osetljivo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA