Mane svakog znaka Zodijaka zbog kojih ostaju bez ljubavi: Osobine koje je teško tolerisati

Pored onih osobina zbog kojih se lako zaljubljujemo, postoje i one koje je u emotivnoj vezi teško podneti i zbog kojih partneri odlaze

  • 2
Horoskop, astrologija, ljubav, par, sunce, more, leto Foto: Pixabay

Kada je ljubav u pitanju, teško je biti mudar i pametan i pronaći pravu meru za sreću. Nekada zbog straha od ljubavi oteramo nekoga s kim zapravo želimo da budemo. Rešenje se, kažu astrolozi, može pronaći u horoskopu, a svaki znak ima svoj razloga zašto dolazi do takvih stvari.

Ovan

Ovaj horoskopski znak plaši se posvećenosti i nemira. On se odmah zaljubi i uživa u tom procesu. Voli da isprobava nove stvari i da bude van kontrole zbog zaljubljenosti.

Ali kada se situacija smiri i kada stvari postanu ozbiljnije, normalne i uobičajene, Ovan postaje nemiran i nervozan. On više voli da juri za novim iskustvom i uzbuđenjem, nego da bude u sigurnoj vezi.

Bik

U većini slučajeva, oni su strastveni partneri koji ne prave greške. Bikovi vole vatreno i duboko, i to je njihova najbolja odlika. Na mnogo načina, Bikovi su idealni partneri – nežni, posvećeni, nesebični, topli i puni ljubavi.

Ali, ako partner napravi grešku, oni teško praštaju i postaju hladni i odbojni.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka Zodijaka nisu u potpunosti sigurni šta tačno žele od ljubavi, ali i od života, pa time plaše partnera. Zbog toga često prebacuju odgovornost na partnera i očekuju da on odluči umesto njih. Očekuju od partnera da oni otkriju što je njima važno.

Partnera ne shvataju kao podršku, već postaju zavisni od voljene osobe i oslobađaju se odgovornosti.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Pokušavaju da nametnu partneru kako bi trebalo da se oseća. Njihov jak osećaj i intuicija dar su u mnogim situacijama, ali u ljubavnoj vezi mogu da budu veliki izazov.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku prečesto govore voljenoj osobi kako bi trebalo da se oseća umesto da je pitaju kako je. Zaboravljaju da i drugi ljudi ima svoje doživljaje i osećanja.

Lav

Pokušavaju uvek i u svemu da kontrolišu stvari koje čak ne mogu da se kontrolišu, pa to ume da uplaši ljude koji ih okružuju, a naročito one s kojima hoće emotivnu vezu. Uvek misle da mogu da naprave nešto lepo iz nečeg lošeg.

Lavovi se u vezi trude, čak i preterano, ne dajući prostora "drugoj strani". Zato partner "ne može da diše", jer ga Lav/Lavica ne pušta na miru i hoće da kontroliše sve što ima veze sa životom njegove "druge polovine".

Devica

Prvo preplaše sebe, a onda svojim strahovima i sumnjama udalje partnera od sebe. Čim osete sreću, uplaše se i traže i pronalaze milion razloga koji mogu ukazivati zašto bi veza mogla da propadne.

Koliko god partner osobe rođene u znaku Device bio pun razumevanja i podrške, imaće mnogo problema da izađe na kraj sa preteranom zabrinutošću.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. septembar 2021 | 20:35

    Pa horoskope gde su one pare sto si mi obecao da cu dobiti

  • Drugaica

    9. septembar 2021 | 21:24

    Mi prica kako se posvadjala sa muzem jer se dopisivala sa svalerom skoro svaku noc oko dva posle ponoci.Ona je Bik u horoskopu toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA