≫ 

Pun Mesec u Ribama donosi preokrete: Prošlost kuca na vrata, vreme je da isterate stvari na čistac

U narednih par sedmica svi ćemo osetiti jak uticaj dešavanja na nebu

  • 0
horoskop astrologija Zodijak

Foto: Pixabay

Septembar donosi pun Mesec u  Ribama, koji će u ovo sazvežđe zaploviti 21. ovog meseca. Aspekti koji prate ovu emotivnu priču su prilično dinamični, pa astrolozi tvrde da na osnovu toga u narednim sedmicama možemo očekivati mnogo izazova.

Ovaj aspekt nas vraća u prošlost, budi sećanja, a sa njima se rađaju i neki strahovi, posebno oni koji se odnose na prošlost. Moraćemo da se suočimo sa nekim starim ranama i vratimo se na mesta na kojima smo doživeli povređivanja. Na sve to mi bi najradije pobegli glavom bez obzira ili kao noj zabili glavu u pesak, ali ovaj aspekt neće dozvoliti da se tako lako povučemo...

Dok uštap bude u Ribama bićemo izrazito emotivni, previše osetljivi, zbunjeni, skloni tome da se lako rasplačemo...  S druge strane probudiće se romantične težnje, potreba da nekome pomognemo, budemo ljudi sa velikim LJ, kao i da intuitivno spoznamo što je najbolje za nas.

Ovo je vreme kada odlučujemo kako je najbolje da obavljamo dnevne zadatke, ali i učimo kako da napravimo sebi dovoljno vremena za odmor.

Nešto što je skriveno ili potisnuto u ovom periodu punog Meseca u Ribama izlazi na svetlo dana, a ovaj aspekt nam neće dozvoliti da se pravimo da to nešto ne postoji.

Snovi mogu biti burni, doneti nam neku poruku, mogućnost da nešto osvestimo.

Nešto što se dogodilo oko 23. marta ove godine može sada dobiti svoj nastavak.

Ovaj uštap bi da čuje neka vaša osećanja i probudi ih. Ako to ne učini, ona će se kao vrela vulkanska lava sručiti na sve oko vas, ali i na vas same.

Mesec nebesko telo

Foto: Telegraf

Aspekti koji prate pun Mesec 

 

Prateći aspekti ovog su i Merkur kvadrat Pluton koji podstiče ekstremne misli, opsesivnost i manipulaciju, ali i reči koje ubadaju pravo u srce i izazivaju teškoće u komunikaciji.

Merkur trigon Jupiter donosi pozitivne vesti, bude veru i entuzijazam, isceljuje naš um od teških misli. Profitiraće oni koji uče. Kontakti sa inostranstvom i osobama iz daleka mogu da donesu dobrobit.

Izazovan je i aspekt Venere sa Uranom i Saturnom koji prati ovaj uštap. Može da isprovocira probleme u odnosima, prekid veze, moguće i finansijske poteškoće,  pa zato, savetuju astrolozi, samo budite strpljivi i stvari prihvatajte mirno.

Sunce i Pluton nam pomažu da iz svakog iskustva izađemo još snažniji i odlučniji.

Astrolozi preporučuju da bi se u ovom periodu trebalo čuvati laži i neiskrenih osoba, iluzija i zabluda, nepotrebne drame...

U ovom periodu važno je okrenuti se sebi i samospoznaji.

Video: Pet horoskopskih znakova koji nikad nemaju, i neće imati, novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA