≫ 

4 znaka Zodijaka koje čeka velika sreća u ljubavi: Oni će naći svoju "drugu polovinu"

Zvezde će im biti naklonjene na emotivnom polju u narednim mesecima

  • 0
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Godina do čijeg je kraja ostalo još mesec dana, kako astrolozi tvrde, za neke znakove Zodijaka predstavlja kraj jednog razdoblja koje nije bilo za pamćenje i ulazak u neko novo koje donosi bolje i lepše dane.

Kako zvezde predviđaju pet horoskopskih znakova će u narednim mesecima upoznati svoju srodnu dušu. Boginja ljubavi i lepote, Venera, posebno će biti naklonjena vatrenim i vazdušnim znacima.

1. Lav 

Lavove očekuje prava magija na ljubavnom planu. Bez obzira da li su već zaljubljeni ili će se tek zaljubiti pred njima je period u kome će popuno uživati u poslednjem mesecu 2021, ali i u većem delu sledeće godine.

Neki predstavnici ovog znaka shvatiće da im se "ljubav njihovog života" skrivala sve vreme tik ispred njihovih očiju i da je ona oličena u njihovom najboljem prijatelju ili nekom ko je u njihovoj bliskoj okolini. 

Konačno će im ta osoba priznati svoja osećanja  i Lavovi će ući u jednu lepu i stabilnu, a trajnu ljubavnu priču.

Zauzeti predstavnici ovog znaka uživaće u pažnji partnera i izlivima emocija.

2.  Vaga

Boginja ljubavi i lepote koja vlada njihovim sazvežđem u narednim mesecima pokazaće svu svoju moć kada su Vage u pitanju. Iako ih mnogi smatraju neodlučnima i "teškima" baš kada su emocije u pitanju, ova zima donosi im da konačno ostvare svoje snove kada su emocije u pitanju.

Mnoge Vage shvatiće da je njihova "idealna polovina" neko s kim su bili u prošlosti i daće sve od sebe da tu osobu ponovo osvoje i vrate u svoj život. 

Pošto će im njihova zaštitnica Venera biti naklonjena u tome će i uspeti, pa će novogodišnje praznike mnogi predstavnici ovog znaka dočekati u zagrljaju voljene osobe.

Kao velike estete potrudiće se da za praznike onima koje je njihovo srce izabralo, naprave pravo iznenađenje i učine im te dane nezaboravnim.

Strast, ljubav, zavođenje, grljenje Foto: Shutterstock

3. Strelac 

Neozbiljni i avanturistički nastrojeni Strelci poželeće da se uozbilje u narednom periodu. Kao da su shvatili da im je potrebno malo mira i sigurna luka.

Vrlo verovatno da će predstavnici ovog znaka Zodijaka svoju "srodnu dušu" upoznati na nekom slavlju, dočeku Nove godine ili nekom putovanju. Biće iznenađeni kako će brzo "hemija odraditi sevoje" i dok trepnu već će biti zaljubljeni "do ušiju".

Ubrzo će shvatiti da je ta osoba baš neko za koga su možda čekali celog života i o kome su maštali.

Zauzeti Strelci uživaće u porodičnoj harmoniji.

4. Vodolija

Ovaj znak važi za one koji se zaljubljuju intelektom. Ove zime Vodolije će konačno imati priliku da spoznaju nekog ko će ih načinom razmišljanja i obrazovanjem "obriti s nogu".

Vrlo je verovatno da će osoba koja će ih oduševiti živeti u inostranstvu, ali za ovaj znak to ne predstavlja nikakav problem. Vodolije nisu ljubomoren i posesivne, pa će to shvatiti kao dobru priliku da nauče nešto novo o ljudima.

Rado će putovati,a praznike će provesti u zagrljaju voljene osobe.

Ovi nepredvidivi uranovci, koje mnogi smatraju hladnim, konačno će se otvoriti i pokazati svom izabraniku onu duboko skrivenu stranu svoje ličnosti i to da kada odluče da vole, da one to čine dublje i emotivnije od mnogih.

Zauzete Vodolije će pored dobrog odnosa sa partnerom, uživati i u društvu dece.

Video: Ako je neko skrivao nešto od vas sada je trenutak da otkrijete: Merkur ulazi u Škorpiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA