≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR: Strelcu se otvara prilika za novo radno mesto

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

POSAO: U afektu i u svađi sa nadređenima lako možete doći do toga da date otkaz. Preporuka je da ne brzate. Kontrolišite svoje porive, važno je da pokažete diplomatiju u ovom odnosu. Sada nije trenutak da insistirate na određenim situacijama, ma koliko bili u pravu.

LJUBAV: Teško ostvarujete emotivnu stabilnost iako za tim najviše čeznete. Ništa nije ispalo onako kako ste očekivali.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom. Preforsirali ste se.

BIK

POSAO: Polako gubite interesovanje za neke poslove za koje ste ranije bili zagrejani. Sada imate na umu inovacije, nove projekte, koji su blizu ostvarenja. Očekujte podršku poslovnih saradnika iz inostranstva, kao i bolju finansijsku situaciju.

LJUBAV: Možete upoznati veoma zanimljivu osobu preko kruga prijatelja. Nova ljubav i perspektivna veza je na pomolu. Partner vas može prijatno iznenaditi.

ZDRAVLJE: Mogući grčevi u mišićima. Unosite vise minerala, magnezijuma.

BLIZANCI

POSAO: Niste baš u svom elementu, koncentracija vam lako pada i teško obavljate i najosnovnije poslove. Premoreni ste, vreme je da se oslobodite nepoverenja, pa da jedan deo poslova prepustite osobama od poverenja.

LJUBAV: Povoljan dan za sve one koji su u vezama na daljinu ili ostvaruju poznanstva sa partnerom preko društvene mreže. Od njih možete očekivati pozitivna iznenađenja.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju jetra. Neophodan je odlazak kod lekara, kao i ispitivanje.

Zodijak, astrologija, horoskop Foto:Pixabay

45

RAK

POSAO: Ne držite se striktno plana koji ste imali, jer ste postali svesni toga da neke stvari moraju da se prilagođavaju realnim okolnostima. Izmene do kojih može doći, mogu samo da ubrzaju realizaciju planova. Prihvatite ih bez zadrške, bićete zadovoljni ishodom. Važna je fleksibilnost, ali i postojanje rezervnog plana.

LJUBAV: Imate prilično neočekivan razvoj događaja na ljubavnom planu. Bićete iznenađeni.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt. Neophodni su češći pregledi.

LAV

POSAO: Oslanjate se na poslovnog partnera možda i malo više nego što bi trebali. Proverite ipak svoje poslove. Možete biti neprijatno iznenađeni. Planove koje imate zadržite za sebe.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala mnogo više razumevanja za vas i ima prilično prijateljski pristup. Iskoristite tu atmosferu za razgovor, rešavanje dilema, sumnji koje vas muče već neko vreme.

ZDRAVLJE: Moguće su promene na koži. Posetite dermatologa.

DEVICA

POSAO: Imate puno posla, preopterećeni ste obavezama i pod velikim stresom. Nećete postići sve na vreme. Vreme je da svoje obaveze podelite i sa osobama u koje imate poverenja, koje vas neće izneveriti, niti razočarati.

LJUBAV: Bojite se da će vaša veza upasti u fazu monotonije i veoma vam je teško da se izborite sa ličnim nesigurnostima. Razgovor sa partnerom, iznošenje strahova, bio bi najblagotvorniji po vas.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Unosite više vitamina i minerala.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA