≫ 

Zagrljaj Venere i Plutona na nebu: Aspekt karme koji donosi sreću za 4 znaka Zodijaka

Pluton i Venera u konjukciji najveće zahteve postaviće pred Jarca, a najveći izazovi očekuju tri horoskopska znaka

  • 1
venera jupiter astrologija  horoskop Zodijak Foto:Pixabay

Kako astrolozi kažu na nebu se ovih dana odigrava jedan značajan aspekt - konjukcija Venere i Plutona. Ovaj planetarni ples na nebu osetiće skoro svi znakovi Zodijaka, a najviše sreće doneće za četiri odabrana.

Pluton i Venera u konjukciji najveće zahteve postaviće pred Jarca, a najveći izazovi očekuju tri znaka.

Ovo je period koji mnogima može doneti ponovnu bliskost sa osobama prema kojima osećamo onu privlačnost i strast koju ne umemo da objasnimo. Nema tu ničega racionalnog, u pitanju je samo opsesija i nekontrolisana strast.

To su uglavnom plutonovci koji su opsednuti nama i koji će na sve načine pokušati da nas uvuku u svoj mračni svet.

Ova konjukcija se odigrava u znaku hladnog Jarca, tako da će u gore opisanim dramama jedna osoba biti opsesivna, željna komunikacije, ljubavi i druženja, a druga hladna i nezainteresovana. Konjukcija je inače aspekt koji je najjači, a može da ima i dobar i loš uticaj, a to kako će se na nas odraziti zavisi od raspoloženja u kome smo.

Venera i Pluton u ovoj kombinaciji donose jaku i duboku ljubav, fatalnu privlačnost, ali s druge strane ovaj aspekt je i simbol opsesije, posesivnosti, ljubomore i ludila. Kroz ovaj aspekt planeta ljubavi i lepote Venera i mračni Bog podzemlja Had, odnosno Pluton družiće se sve do polovine januara, tako da će taj period obeležiti velike turbulencije i drama na polju emocija i ljubavi.

Venera u zagrljaju Plutona simbol je fatalne privlačnosti i povratka u naš život kobnih ljudi od kojih pokušavamo da odemo, pobegnemo a kojima ćemo se u ovom periodu kao privučeni magnetom vraćati. Ovo vraćanje čak ne mora biti u fizičkom smislu, već i u emotivnom smislu ili u mislima iz kojih ne možemo izbaciti tu osobu.

Ako smo mi, pak, ti koji smo opsednuti nekim, ovaj aspekt će nas naterati da prevrnemo "nebo i zemlju" da dođemo do našeg "predmeta" požude.

Oni koji budu miljenici neba sa ovim aspektom, ako je on u pozitivnim odnosima sa Venerom i Plutonom u natalnoj karti, doživeće duboku ljubav kakvu do sada nisu osetili. Imaće priliku da počnu vezu sa svojom srodnom dušom, a kroz taj odnos doživeće veliku transformaciju.

Ova konjukcija Venere i Plutona najintenzivnije če uticati na rođene na kraju znaka Jarca, dok će najveću sreću doneti onima rođenim na kraju perioda Bika, Device, Ribe i Škorpije.

Igra ove dve planete na nebu biće posebno zahtevna i izazovna za rođene na kraju perioda Raka, Ovna i Vage.

Video: Ako je neko skrivao nešto od vas sada je trenutak da otkrijete: Merkur ulazi u Škorpiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA