≫ 

Pozicija Venere u horoskopu otkriva kakvu ženu želi: Da li ste za njega ona prava?

Venera je jedna od najznačajnijih planeta, a mesto koje u trenutku rođenja zauzme u našoj natalnoj karti može mnogo toga da kaže o nama

  • 0
Venera horoskop Zodijak Astrologijs Foto: Pixabay

Venera u natalnoj karti predstavlja ženski princip, način na koji volimo i pružamo ljubav. Njeni aspekti i polje u kom je smeštena pružiće nam mnogo informacije o nekoj osobi. U muškom horoskopu ova planeta predstavlja ideal žene kojoj muškarac teži, ljubav koju traži, ali i opis žene koja ga privlači.

Ukoliko znate gde se u horoskopu vašeg partnera nalazi Venera, lakše ćete dokučiti šta on to traži i otkriti da li ste vi žena njegovog života.

Venera u Ovnu

U muškom horoskopu predstavlja pre svega želju muškarca za energičnom i otvorenom ženom.

Muškarac sa Venerom u Ovnu hoće onu koja bez bojazni preuzima dominantnu ulogu, koja ne taktizira i direktno stavlja do znanja šta želi i koga želi.

Njemu je potrebna žena jakog samopouzdanja i samosvesnosti. Za muškarca sa Venerom u Ovnu, ključna stvar koja ga kod žene privlači, jeste da u njoj vidi snažnu želju da ga osvoji.

Venera u Biku

Muškarci sa ovakvom pozicijom Venere žele čulnu i nežnu ženu.

Venera vlada znakom Bika, pa opisuje emotivno stabilne i žene koje teže ozbiljnim odnosima u kojima mogu imati siguran oslonac.

Ovom muškarcu je potrebna žena koja odlično balansira između uloge domaćice i dame, jer je poznato da je Bik znak hedonizma. Muškarci sa ovom Venerom pre svega traže ženu koja će umeti da stvori intimne trenutke u dvoje, u kojima su piće i hrana glavni najvažniji u zavođenju.

Muškarcima sa ovako pozicioniranom Venerom je izuzetno bitno da dama sa kojom su bude negovana i vodi računa o svom izgedu.

Venera u Blizancima

Za muškarca sa ovako aspektovanom Venerom intelektualna kompatibilnost predstavlja ključ savršenog odnosa. On želi ženu koja je komunikativna, otvorena i neposredna.

Njegova izabranica bi trebalo da ima smisao za humor, jer mu je veoma važno da ume da ga nasmeje, da ga zabavi.

Venera u Blizancima je društvena, sa širokim krugom bliskih ljudi, pa ovaj muškarac u ženi traži onu koja će lako prihvatati njegov društveni život, ali i imati potrebu za čestim promenama.

Foto: Pixabay

Venera u Raku

Na prvi pogled ovaj muškarac traži mirnu ženu, ali onu koja će jasno stavljati do znanja da je za njega uvek tu.

Njima pašu žene koje drže do moralnih i patrijahalnih vrednosti. Izabranica muškarca sa Venerom u Raku bi trebalo da bude nežna i emotivna.

Muškarcu sa Venerom u Raku je pre svega potrebna žena koja o njemu brine i pruža podršku, koja ume jasno da pokazuje svoja osećanja i koja želi duboke emotivne osnose.

Venera u Lavu

Oni kod kojih je ovako pozicionirana planeta ljubavi pre svega žele atraktivnu ženu, jakog samopouzdanja koja zrači gde god da se pojavi.

Ovaj muškarac voli da svoj "plen" pokaže svima, i koliko god da je sklon ljubomornim ispadima, on ipak traži ženu za kojom će se drugi okrenuti.

Venera u Lavu u muškom natalu traži ženu jakog karaktera, vatrenu i direktnu, čije zavođenje nije sramežljivo niti suptilno.

Venera u Devici

Ova Venera u horoskopu muškarca predstavlja ženu koja vodi računa o sebi, svom izgledu, stilu, ali i o načinu života koji vodi.

Muškarac sa Venerom u Devici traži ženu koja je vredna, organizovana i sposobna. Muškarac sa ovom Venerom voli sitnice kojima će mu žena pokazivati svoju naklonost i privrženost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA