≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Lavovi će odložiti poslovne planove, Blizanci će uživati u ljubavi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Vaši pokušaji da nadređenom predočite prednosti svojih ideja ne nailaze na odobravanje, ne samo saradnika, već i autoriteta. Sada nije vreme da insistirate na tome. Povucite se i sačekajte povoljnije vreme.

Nezadovoljstvo u partnerskim odnosima se prenosi i na odnos sa prijateljima, bliskim rođacima. Pokušajte da sa partnerom rešite problem. Ukoliko donesete zaklučak da vam nikako ne ide, prekinite na vreme.

Mogući su problemi sa kičmom, kao i prelomi ramene kosti, što može biti veoma bolno.

BIK

Poslodavac vas sve više opterećuje novim obavezama, koje ne možete da postignete. Problem je u tome što nemate s kim da podelite obaveze jer je sve manje zaposlenih. Tome nije doprinela samo  pandemija korona virusa, već i loši odnosi prema radnicima.

Osećate da nešto nije u redu u partnerski odnosima. Postoji snažno mešanje druge osobe. Partner nije spreman iskreno da porazgovara s vama.

Grebuckanje u grlu, kašalj i temperatura vas teraju da se testirate što pre.

BLIZANCI

Planove koje ste postavili morate odložiti. Naročito ako se odnose na saradnju sa inostranstvom. To vam može poremetiti namere, ali ne zadugo. Uvek imate rezervni plan. Budite oprezni sa novcem.

Odnos sa partnerom je opuštajući, nikada bolji. Uživate u zajedničkim trenucima, razgovarate o budućnosti. Izdvojte se od drugih odlaskom na neku dalju destinaciju.

Kako imate probleme sa varenjem, vreme je da promenite režim ishrane. Izbacite masnu, začinjenu hranu, kao i gazirana pića.

horoskop zodijak astrologija Foto: Pixaabay

RAK

Pobornik ste strpljenja i uviđavnosti, ali za neke greške u poslovanju kao i za netolerantno ponašanje nemate sluha. Sa nekim dugogodišnjim saradnicima ćete morati prekinuti saradnju, a sa novim saradnicima možete naći ono što vam je potrebno.

Ukoliko ste slobodni, očekujte novo poznanstvo preko prijatelja. Moguće da tu osobu već poznajete. Partner je zauzet, budite oprezni jer ste vrlo osetljivi.

Problemi sa sinusima praćeni jakim glavoboljama. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

Nedelja je vrlo teška za vas. Može doći do odlaganja ranije pripremljenih planova. Kako na neka  dešavanja ne možete uticati, pustite da nepovoljan period prođe. Budite strpljivi.

Emotivno, može doći do rušenja iluzija. Partner se konačno pokazao u pravom svetlu, a to vam se uopšte ne dopada. Odlučite da li možete da tolerišete neke stvari ili da stavite tačku na ovu vezu. Nema odlaganja.

Obratite pažnju na zglobove, kao i moguća istegnuća, pa i lomove.

Video: Koji znakovi nemaju vremena za zaštitu tokom iznenadnog seksa, a koji bez nje ne ležu u krevet!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA