≫ 

Astrološki aspekti ove nedelje testiraju naše živce: Ova 2 znaka neka se posebno čuvaju

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop astrologija Zodijak Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vage.

U ponedeljak ujutro prvi izazovan aspekt je prema Plutonu. Ovo donosi najavu dešavanja u polju partnerskih odnosa. Previše emocija lako može izazvati sve vrste nesporazuma i dovesti do haosa. Postajete svesni da se neki vaši emotivni ili partnerski odnosi moraju promeniti da bi opstali.

Zbog otežane komunikacije postizanje balansa i harmonije u odnosima postaje nemoguća misija ovog dana. U večernjim časovima možete dobiti uznemiravajuće vesti ili informacije. Takođe možete se opteretiti nekim opsesivnim mislima.

U utorak postajete svesni činjenice da vas vaša trenutna finansijska situacija ne podržava u vašim projektima. Jako je važno imati pravu meru i ne preterivati sa trošenjem. Neočekivani finansijski dobitak vas može navesti da poverujete da nećete imati finansijskih poteškoća. Posle izvesnog vremena shvatićete da nije bila mudra odluka potrošiti sav novac. Ovaj dan je dobro uložiti novac u putovanja, obrazovanje ili ulepšavanje.

U sredu možete očekivati razrešenje nekih komplikacija iz prethodnog perioda. Ovog dana možete pozajmiti novac ili vratiti dugove. Povoljan dan je i za uzimanje kredita. Odličan je dan za eliminaciju nekih nezdravih navika, početak fizičkih vežbi ili početak režima ishrane, kao i za intervencije. Ovog dana je jako važno uzdržavati se od upućivanja kritike.

Foto: Pixabay

U večernjim časovima možete osetiti nesklad između uma i tela. Ovog dana imamo povoljan planetarni aspekt između Marsa i Neptuna, što donosi promene u okviru zakona, u vezi dalekih putovanja, može biti i politike. Takođe može doneti početak verskih ratova. Ovaj aspekt deluje dva dana ranije i dva dana kasnije, a najviše ga mogu osetiti Ovnovi i Škorpije u znaku i podznaku.

Četvrtak donosi pozitivniju atmosferu - bićemo puni optimizma i vere, kao i poverenja da posle kiše ponovo sija sunce. Jedini oprez ovog dana jeste u preterivanju. Energija dana nosi osećaj da ništa ne može poći po zlu, pa možete potrošiti previše novca, rizikovati ili preterati sa hranom i pićem. Ovog dana imamo povoljan aspekt između Venere i Neptuna koji donosi zaljubljivanje, čaroliju, ali i iluziju. Ovo je aspekt tajnih ili platonskih veza, kreativnosti i mašte.

Lako se možete zaljubiti u nedostižnu i zauzetu osobu, ali i idealizovati osobu koju ste tek upoznali. Dobar je dan za posetu pozorištu, bioskopu, čitanju romantične knjige, kao i razvoju svojih talenata. Muzika, vino, intimna atmosfera najviše prijaju ovog dana.

Petak je dan u kom može doći do razočarenja, kao i razotkrivanja tajni i zabluda. Ovoga dana možete dobiti uznemiravajuće informacije ili vesti. Takođe, vaši planovi se mogu menjati iz časa u čas, a poteškoće se manifestuju kroz izazove u polju komunikacije, saobraćaja, putovanja i interneta. Neko može doneti nagle i neočekivane odluke. Budite otvoreni za nove načine razmišljanja i ideje. U večernjim časovima postajete povučeniji i ozbiljniji.

Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Subota je dan koji dovodi do sukoba između novog i starog, i potrebe da se stvari bitno promene. Neke novonastale situacije ne možete više rešavati na stari način. Ovaj dan može biti izuzetno produktivan ukoliko preuzmete odgovornost za sve svoje postupke i prihvatite se zahtevnih zadataka. Iako ovaj dan može delovati naporno, ukoliko budete disciplinovani vreme će pokazati da se trud isplati.

Nedelju završavamo tranzitom meseca u znak Jarca koji će aktivirati nekoliko planeta, što stavlja akcenat na muško-ženske odnose. Ovog dana možete da sagledate sve svoje partnerske odnose, bivše i sadašnje. Spontano će se namestiti neke situacije u kojima možete dobiti jasnu sliku šta želite i šta ne želite.

Ovaj dan može doneti prekretnicu da li će se odnosi nastaviti ili prekinuti. Ukoliko je poverenje narušeno, najverovatnije je da će takvi odnosi biti prekinuti.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ako je neko skrivao nešto od vas sada je trenutak da otkrijete: Merkur ulazi u Škorpiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA