HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Lavovi mogu pronaći ljubav kroz posao, Ribe dočekuju sledeću godinu u zagrljaju

Astrološka predviđanja za decembar donosi nam astrolog Dušan Cincović

  • 0

Poslednji mesec u ovoj godini nam, prema rečima astrologa Dušana Cincovića, donosi manje ishitrenosti, nervoze i napetosti, veću usredsređenost na sva profesionalna dešavanja i obavezu da se svi zadaci što pre okončaju. Kvadrat Saturna u Vodoliji i tranzitni retrogradni Uran u Biku su doneli opterećujuću i ograničavajuću energiju, ali ona se smanjuje i samim tim donosi olakšanje fiksnim znacima - Bikovima, Lavovima, Škorpijama i Vodolijama. Oni će, usled toga, moći da jednostavnije realizuju sve što nameravaju.

- Tranzitni Mars u Blizancima ubrzava, pa donosi nervozu i ljutnju, bes i ishitrenost, što svi moramo da kontrolišemo, bez namere da određene stvari rešavamo brzo po svaku cenu, da vodimo računa u saobraćaju, a da nezadovoljstvo koje će biti prisutno nekako gurnemo u stranu.

Naročito za vatrene i vazdušne znake bitan je 20. decembar, jer Jupiter ponovo ulazi u znak Ovna i donosi im pozitivizam, entuzijazam i vedrinu.

OVAN

Ovan letnji horoskop

Foto Pixabay

Prva nedelja zahteva veliku opreznost u poslovanju bez obzira na to da li su tekući poslovi, dugoročni projekti ili neke nove ideje koje tek bi trebalo da budu realizovane. Moraju da budu maksimalno fokusirani, da imaju jako realnu i što tačniju procenu i naročito donošenje odluka mora da bude bez greške. Mogu da budu u situaciji da neki njihovi saradnici budu neiskrenih namera, tako da moraju da se potrude da na svaki način izbegnu bilo kakve nepovoljnosti.

Komunikacija će se odvijati sa više tolerancije, bez nervoze koja je bila u nekom prethodnom periodu, a ono što će ih posebno iritirati je nešto sporija realizacija, jer oni vole brzo da rešavaju stvari, ali to ne sme da utiče da naprave neke propuste.

Finansijska ograničenja iz prethodnog perioda se smanjuju. Prihodi će biti povoljniji u trećoj nedelji meseca. Slede i konkretni razgovori za buduća angažovanja koja mogu biti vrlo profitabilna.

U stalnim vezama nepromenjeni odnosi. Početkom meseca može doći do nerazumevanja i iskušenja, a naročito u vezi simpatija iz prošlosti. Pitanje je da li će neki Ovnovi uspeti svemu tome da odole. Nove ljubavi se smeše u poslednjoj trećini meseca i to sa nešto starijim osobama od njih.

BIK

Bik letnji horoskop

Foto Pixabay

Ograničenja, blokade i tenzije, sukobi i unutrašnja uznemirenost su ono što čeka Bikove. Unutrašnja uznemirenost je već bila dugo prisutna i strahovito ih destabilizovala, ali ona će biti manjeg intenziteta. Imaju potrebu da sve obaveze lagano i metodično privode kraju. Poželjno je da donose što manje radikalnih odluka. Tokom treće nedelje decembra stoje im pozitivne promene, mogućnosti koje će se javiti u nekim neočekivanim trenucima. Bitno je da nikako ne propuste prilike zato što Bikovi obično nisu skloni iznenađenjima.

Biće prisutni neplanirani troškovi početkom meseca, ali druga polovina im donosi povećanje prihoda. Za privatnike je ovo bolji period u odnosu na prethodne.

Moraju prihvatiti da su u nekim prethodnim periodima, kada je ljubav u pitanju, oni sami bili uzročnici nesporazuma. Slobodni Bikovi će posle 20. decembra imati priliku za iskrene emotivne odnose i to na putovanjima, na planinama, ali i u centru grada kada to najmanje očekuju.

BLIZANCI

Tranzitni Mars u Blizancima ubrzava svoj retrogradni hod, što izaziva nestrpljenje, uznemirenost, ishitrenost, površnost i preteranu nervozu. Iako Blizanci uvek teže akciji bez ikakvih odlaganja, sada neće uspeti u tome, te će im biti teško da se prilagode periodu. Na poslu ne dolazi do promena entuzijazma i inicijative, a popraviće se i opterećujući odnosi sa nadređenima koji su obeležili prethodni period. Neke konstruktivne ideje sada mogu biti konačno prihvaćene.

Kada su u pitanju finansije, druga polovina meseca je znatno povoljnija, ali nedovoljno za njihove potrebe.

U stalnim vezama - nestimulativna rutina, sadržajnija događanja i inspirativne mogućnosti krajem meseca. Tada dolazi i do nagoveštaja novih ljubavi i može se desiti da prijateljski odnosi prerastu u nešto više.

RAK

Prvih deset dana moraju voditi računa o svim detaljima jer bitne informacije koje mogu dobijati u tom periodu će biti nepotpune ili netačne. U drugoj polovini meseca znatno efikasnija komunikacija. Tekuće i ranije obaveze biće ispunjene na vreme. Susreti sa bivšim saradnicima mogu doneti vrlo povoljan efekat u nekom narednom periodu, jer će ih dobrim idejama i planovima stimulisati za naredna angažovanja.

Krajem meseca može se očekivati povećanje prihoda koje je ranije i bilo očekivano.

Na ljubavnom planu, u pogledu statusa, oni već duže očekuju pozitivne promene, ali okolnosti nisu dozvoljavale da dođe do realizacije. Ipak, do realizacije će doći uskoro, na veliku radost Rakova. U stalnim vezama najpozitivnija je poslednja trećina meseca - partnerski i porodični odnosi donoće srećne trenutke i prijatna događanja.

Slobodni muškarci tokom ovog meseca mogu da uđu u nove veze, ali će biti više motivisani izborom osoba koje će im pomoći u vezi sa njihovim profesionalnim aktivnostima. Žene Rakovi biće mnogo emotivno iskrenije i željno će prihvatiti mogućnost nove veze jer će osetiti sigurnost i veliku kompatibilnost. Druženje sa prijateljima donosi mnogo lepih trenutaka, dinamike i zadovoljstva.

LAV

Lav letnji horoskop

Foto Pixabay

Sve je više mnogobrojnih obaveza što ih ne iznanađuje, ali ih opterećuje. Biće fizički vrlo izmoreni. Međutim, imaće i snage i motivacije da uspešno realizuju sve poslove koji im predstoje.

Finansijski će biti zadovoljni, prihodi rastu, a intenzivno planiraju i kako da ih u nekom narednom periodu uvećaju. Biće opterećeni nekim administrativnim problemima u vezi sa dobijanjem dokumenata. Rokovi će biti kratki, okolnosti nepovoljne, te je potrebno da budu vrlo vešti i snalažljivi kako bi sve realizovali na vreme.

Mnoge perspektivne ideje u vezi narednih angažovanja biće na pravi način sagledane i jako dobro isplanirane. Kod privatnika je prioritet planiranje i počinjanje bitnih poslova.

Oni koji su u stalnim vezama moraju biti posvećeniji partnerima jer su prethodno sami sebi bili prioritet. Slobodni Lavovi prolaze kroz izazovan period početkom meseca - zapitaće se da li i dalje da daju sebe osobama kojima su bili privrženi, a koje nisu pozitivno reagovale na to. Verovatno će doneti odluku da odustaju od takvih namera. Nove stalne veze poslednjih dana u mesecu, najpre preko poslovnih kontakata.

DEVICA

Radiće naporno, ali sa olakšanjem, što dovodi do smanjenja tenzije i do smirenja. U drugoj polovini meseca intenzivna komunikacija, ne smeju biti iznenađene neočekivanim okolnostima i biće opreznije nego inače. To ne sme uticati na to da propuste neke vrlo povoljne prilike.

Iznenađenja će doći u vidi finansijskih nepovoljnosti početkom meseca, a možda će se to odnositi na neke dugove ili neplanirane troškove. Međutim, kasnije će se pokazati da oni nisu realni i opravdani, pa će ih to smiriti.

Krajnje je vreme da se Device u ljubavi posvete sebi, svojim emotivnim odnosima. Stalne veze će biti kvalitetnije i biće prijatnih iznenađenje. Slobodne Device treba da se opuste i zabave i priušte sebi razna interesovanja i aktivnosti. Nove ljubavi se mogu desiti u trećoj nedelji i to sa ozbiljnim partnerima. Odnosi sa decom iskreniji i više razumevanja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA