≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima odličan period za napredovanje, Vage započinju ozbiljnu vezu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 1
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

Ovan

Posao: Dobar period za započinjanje novog posla. Sve o čemu razmišljate i čemu se nadate sada se može realizovati. Razmišljajte o boljoj budućnosti.

Ljubav: Slobodnima je moguće lepo poznanstvo preko društvenih mreža ili da vas neki prijatelj pozove, pa da njegovim posredstvom upoznate osobu koja će vam prijatno. Zauzetima savetujemo da izbegavaju teme koje mogu dovesti do sukoba sa partnerom. Posvetite se jedno drugom.

Zdravlje: Opustite se, manji problemi sa koštanim sistemom, ali oporavak sledi. Vraća vam se energija.

Bik

Posao: Odličan period za napredovanje. Nezaposlenima slede promene i pronalazak posla. Ovo je nedelja u kojoj ćete se stabilizovati kada je posao u pitanju.

Ljubav: Bez većih promena, moguć poneki flert, ali za sada ništa što bi vas pokrenulo i dovelo do ozbiljnog odnosa. Zauzeti će provesti lepe trenutke sa partnerom.

Zdravlje: Obratite pažnju na hormonalni status i više odmarajte.

Blizanci

Posao: Odlična nedelja za promenu posla i okretanje novom. Šta god započnete, biće plodonosno. Za vas, ovo je idealna nedelja na poslovnom planu.

Ljubav: Aspektovana su lepa poznanstva, naglašena su druženja. Očekujte pozitivne vesti od osobe koja vam pokreće emocije. Moguć je ulazak u ozbiljnu vezu.Takođe, aspektovana je i mogućnost vraćanja starih ljubavi. Zauzetima - harmonični odnosi i mogućnost proširenja porodice.

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet, odmarajte više.

Zodijak, astrologija, horoskop Foto:Pixabay

Rak

Posao: Mogućnost za pokretanje posla preko društvenih mreža. Ne dajte da vas kolege izvedu iz takta. Budite staloženi.

Ljubav: Slobodnima su moguća iznenada i neobična poznanstva preko društvenih mreža. Ali, ova nedelja ne donosi mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu. Zauzetima savetujem više razumevanja i kompromisa.

Zdravlje: Izbegavajte stres. Ne dozvolite da vas neko iznervira. Budite strpljivi.

Lav

Posao: Odlična nedelja za inovacije i promene na poslovnom planu. Držite se dogovora i ova nedelja će doneti prosperitet. Bićete zadovoljni na poslu.

Ljubav: Slobodnima je aspektovana mogućnost iznenadnog poznanstva i iznenadnog ulaska u vezu. Stvari će se toliko brzo odvijati da ćete već krenuti da razgovarate o zajedničkom životu. Zauzetima bolji odnosi sa partnerom i planiranje proširenja porodice.

Zdravlje: Više napetosti, manjak sna. Više odmarajte.

Devica

Posao: Moguće su promene u poslovnom segmentu. Dosta razmišljate i planirate, a zvezde najavljuju da ćete planove koje sada pravite vremenom i realizovati. Promenite nešto u svom odnosu prema poslu ili ljudima sa kojima radite, jer to obećava prosperitet.

Ljubav: Kod slobodnih pripadnika znaka bez većih dešavanja. Zauzetima su aspektovani stabilni odnosi, ali ćete se više posvetiti društvenom životu, što je i dobro da biste napravili balans u odnosu.

Zdravlje: Stabilno. Šta god da vas opterećuje, brzo prolazi. Svi koji planirate neophodne intervencije, sada je vreme za to.

Video: Ljubav ili novac?! Ovi horoskopski znakovi radije biraju ovo drugo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA