Igra Venere, Marsa i Urana na nebu: 4 znaka Zodijaka će najviše osetiti munjevite promene

Ovaj aspekt donosi energiju tempirane bombe, nešto što je nemoguće kontrolisati.

  • 0
Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

U narednim danima, sve do 24. marta Venera i Mars u Vodoliji, kako astrolozi kažu, ući će u napeti odnos sa Uranom u znaku Bika.

Egzaktan aspekt Marsa i Urana odvio se 22. marta, a njegov jak uticaj trajaće narednih sedam dana. Ovo je energija tempirane bombe, munjevita, nešto što je nemoguće kontrolisati.

Ne možemo više ništa pritiskati, pokušavati da guramo u kalup koji je preuzak za tu vrstu energiju. Ovaj aspekt donosi otpuštanje svega onoga što bi trebalo da ode i nestane iz naših života.

Postaje jasnije ono što nam je neophodno da krenemo dalje. Energija na nebu koju igrom stavaraju ove tri planete tera nas napred, možda i toliko jako da ne umemo da joj se odupremo.

Moguć je prekid, konflikti, ali istovremeno i razrešavanje situacije kada Venera i Mars dođu u dodir sa Saturnom 29. marta i 5. aprila.

To će nas navesti da stanemo i sočimo se sa situacijom u kojoj smo, shvatimo je i nađemo najbolji način da je rešimo.

Ako u danima koji dolaze osetite nemir ili razdražljivost, bavite se sportom, krećite se, nemojte da dopustite toj energiji da se zadržava u telu.

Ovaj aspekt donosi preispitivanje problematične situacije u vezi sa novcem, ljubavnih odnosa, prijateljstva, udruživanja sa drugima i načina na koji ostvarujemo svoje planove i ideje. Kao i sve što ugrožava našu slobodu ili nas na bilo koji način ograničava.

Venera horoskop Zodijak Astrologijs Foto: Pixabay

Kako astrolozi tvrde, četiri horoskopska znaka će najviše osetiti ovaj aspekt: Vodolija, Lav, Bik i Škorpija.

Kada je zdravlje u pitanju, ovaj aspekt može da donese probleme sa krvnim pritiskom, srcem, organima za varenje, ali i štitastom žlezdom.

Za pojedine horoskopske znakove ova igra na nebu može biti poziv za "borbu sa vetranjačama". Nemojte da vodite bitke i ratove koji nisu vaši.  Vežbajte strpljenje.

Naučite kako da smirite sebe u situacijama za koje smatrate da su izvan vaše moći i kontrole. Posle velikih oluja, uvek dolazi sunce, što i jeste smisao ovog važnog aspekta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA