Aspekt Venere i Saturna u Vodoliji: Vreme kada se emocije hlade i ljubav gasi

Osećamo stege, budi nam se nezadovoljstvo i počinjemo se udaljavati od voljene osobe bez nekog objašnjenja, jer niti mi znamo zašto je to tako, niti druga strana

  • 1
Venera horoskop Zodijak Astrologijs Foto: Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf  otkriva da je pred nama period kada će sve započete veze, ali i one nestabilne, biti na ispitu zvezda.

Strast, emocija i ljubav se polako gase. Osećamo stege, budi nam se nezadovoljstvo i počinjemo se udaljavati od voljene osobe bez nekog objašnjenja, jer niti mi znamo zašto je to tako, niti druga strana.

Venera u konjukciji sa Saturnom uvek donosi ispit, test naših emocija koliko smo spremni da istrpimo nešto zarad ljubavi. Jedan od najtežih aspekata je upravo taj aspekt Venere i Saturna, jer čak i dobri aspekti znaju da zakomplikuju emotivni život.

Pred nama je upravo taj period. Venera u konjukciji sa Saturnom je aspekt koji ćemo svi osetiti jer njegovo dejstvo je uglavnom osećaj hladnoće, nezadovoljstva, bezvoljnosti. Neće svima delovati na emotivnom polju ovaj tranzit, nekome će se manifestovati kroz poslovni život, nekom kroz porodični ili prijateljski. Najviše će posledice ovog tranzita osetiti Vodolije, Bikovi, Škorpije i Lavovi.

OVAN 

Kod vas će aspekt doneti jednu vrstu hladnijih odnosa u prijateljstvima. Mnoga prijateljstva će se prekinuti, svaka ljubav koja je započeta iz prijateljstva sada može doživeti manje oscilacije ili će se još više učvrstiti. Takođe, neki odnosi mogu prekinuti celu priču.

BIK

Vama će poslovna sfera biti obuhvaćena ovim tranzitom. Lošiji odnosi sa kolektivom kao i sa nadređenima. Ljubavni život vam može biti poljuljan zbog previše poslovnih obaveza koje se mogu sada aktivirati i samim tim vam uskratiti vreme koje biste posvetili voljenoj osobi.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

BLIZANCI

Pred vama je period preispitivanja samog emotivnog odnosa ako ste u njemu. Osećaćete da gubite veru i nadu u ljubav, bilo da ste sami ili u vezi. Imaćete osećaj da ste možda na pogrešnom mestu odnosno u pogrešnoj ljubavi i nekako vam predstoji period lošeg raspoloženja u ljubavi. Moguće je da se sada neke emocije, koje su povezane sa osobom iz inostranstva, prekinu.

RAK

U periodu ste kada nećete biti previše zainteresovani za ljubav. Voljena osoba može primetiti vaše udaljavanje, pa obratite pažnju jer ovaj aspekt vam može prekinuti vezu. Takođe, možete ući u neki tajni odnos, paralelnu priču koja svakako neće imati nikakvu prepektivu za budućnost.

LAV

Svaki loš brak, veza i uopšteno partnerski odnos se može prekinuti. Pod ovim tranzitom se udaljavate od svega što vas u tom odnosu guši. Zato obratite pažnju, pokušajte nekome dati još jednu šansu. Ako ste baš čvrsto odlučili, onda prekinite jer ovaj tranzit upravo omogućava da se preseče sve loše u ljubavi.

DEVICA

Pred vama je period kada se možete osećati tužno, bezvoljno i nekako nezadovoljno voljenom osobom. Može doći i do lošijih odnosa kroz posao, kao i uopšteno međuljudski kontakti mogu da počnu da vas opterećuju. Moguće su i sitnije rasprave sa voljenom osobom, pa izbegnite sve to.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    27. mart 2022 | 21:36

    Venera konjukcija Saturn , generalno losa prica , malo zadovoljatva u zivotu…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA