DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MAJ: Škorpije imaju velike planove, Ribe očekuje odličan dan

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
devojka kosa lepa horoskop Foto: Freepik/ svetlanasokolova

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pojačana i intenzivna komunkacija sa saradnicima. Imate mogućnosti da kroz inicijativu pokrenete ona pitanja koja vas interesuju. Drugi deo dana vam donosi veću interakciju sa osobom koja vas privlači, a koju ste nedavno upoznali.

BIK

Možete na lakši način razrešiti neke situacije i u poslovnom, ali i u porodičnom segmentu, samo je potrebna jača inicijativa. Ne budite neaktivni. Partner u odnos uvodi neke promene koje vam se nimalo ne dopadaju.

BLIZANCI

Malo toga nećete uspeti da realizujete na onaj način na koji ste zamislili. Odlična saradnja sa kolegama. Emotivni partner pokazuje dobru volju da reši problem koji se od skora pojavio. Prihvatite, ne inatite se bez potrebe.

Horoskopski znaci, znakovi Foto: Shutterstock

RAK

Dan velike angažovanosti u poslovnom segmentu, ali ćete se osećati dobro jer ćete uspeti da završite više od onoga što ste očekivali. Prema emotivnom partneru nastupate dosta taktično. Druga strana će vam uzvratiti istom merom.

LAV

Danas ste u dobrom raspoloženju, pa ćete lakše prelaziti i preko sitnijih napetih situacija u poslovnom segmentu. Dobar momenat da odradite obaveze koje konstantno odlažete. Odličan dan za nova poznanstva. Flertovanje.

DEVICA

Imate svu potrebnu podršku da biste napravili značajniju promenu u poslovnom segmentu. Privatnicima ide bitan poslovni razgovor. Dan sklada i podsticajnog raspoloženja sa emotivnim partnerom. Možete rešiti neke nesuglasice.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA