Šta nam donosi Mars u Biku? Vaga gori od strasti, Blizancima tajni neprijatelji uništavaju život

Tranzit koji će potrajati do kraja druge dekade avgusta neće biti lagan

  • 0
Mars

Pixabay.com

Od 5. jula do 20. avgusta planeta akcije Mars boraviće u Biku, zemljanom znaku koji karakterišu hedonizam i želja za materijalnom sigurnošću.

Iako je Mars planeta sile i akcije, kad se nađe u znaku Bika, postaće troma i “teška” i podsticaće sve znake Zodijaka da konačno naplate znanje, sposobnosti i veštine koje su do sada nemilice rasipali, verujući da će im univerzum to nadoknaditi i oslanjajući se na onu narodnu “Dobro se dobrim vraća”.

Evo kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak Zodijaka pojedinačno.

Ovan

Bićete motivisani da se otarasite poslova koji vam ne donose dobit, kao i ljudi koji vam “kradu” energiju. Obratite pažnju na pojačane troškove od kraja jula do kraja avgusta.

Bik

Vi ste jedan od znakova koji je ljudima davao “šakom i kapom” sve što su poželeli. Sada ćete “podvući crtu” i okrenuti se sebi i svojim potrebama. Insistiraćete da dobijete novac za svaki poslovni savet koji drugi budu tražili od vas.

Blizanci

Budite obazrivi na poslu, jer postoji mogućnost da napravite neoprostive greške koje bi mogle skupo da vas koštaju. Aktivirano je i polje tajnih neprijatelja, pa obratite pažnju pred kim šta pričate.

Horoskop, rak

Foto: Shutterstock

Rak

U ovom periodu poželećete povišicu ili honorarni posao. Pored toga što smatrate da ste odavno zaslužili veću zaradu, bićete skloni pojačanom trošenju. Probajte da obuzdate potrošačke apetite.

Lav

Nezadovoljni ste finansijama i rešeni da zatražite povišicu. Probajte to da uradite do kraja jula, jer su planete u avgustu loše aspektovane i teško da ćete uspeti da ostvarite ono što ste naumili.

Devica

Svesni ste da kolege rade manje od vas, a da je većina njih bolje plaćena, ali vi i dalje imate poriv da preuzmete više poslova na sebe. Pokušajte da prištedite energiju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA