ASTRO VODIČ: Kod Ovnova interesantno u ljubavi, Ribe ponovo daju šansu bivšem partneru

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 26. septembra do 02. oktobra 2022. godine

  • 0
Zodijak, astrologija, horoskop

Foto:Pixabay

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN

horoskop, zodijak, astrologija, ovan

Foto: Pixabay

Hrana

Vodite računa o kvalitetu namirnica koje unosite i više se okrenite ishrani baziranoj na biljnim vlaknima. Slatkiši u iole većoj količini mogu vam jako opteretiti želudac, pa ih izbegavajte.

Ljubav

Mlad Mesec u znaku Vage i vašem polju partnerstava otvara period u kojem će se na teži način dolaziti do rešenja u emotivnim relacijama, ali će se ipak, vremenom – doći. Ne mogu da kažem da je sedmica ispred vas blistava, jer nije – biće tu i nervoze i vraćanja na stara pitanja, ali biće i dobre energije i pokušaja da se vaša komunikacija poboljša. Malo ćete nervirati jedno drugo, malo ćete se voleti i truditi da se prilagodite. Slobodni Ovnovi – neko će obnoviti staru ljubavnu priču (možda i tajnu), neko će početi da otvorenije pokazuje naklonost osobi koju već izvesno vreme poznaje. Biće vam interesantno.

Posao

Mnogo toga vezano za posao ili projekte, situacije koje ste započeli – uspećete da u ovoj nedelji privedete kraju ili da makar vidite svetlost na kraju tunela. Završićete bitna papirološka pitanja, potpisaće se neki ugovori koji su bili na čekanju, obnoviće se saradnje ili pregovori sa potencijalnim poslodavcima. Sve vezano za posao i dalje će zahtevati vašu punu pažnju i posvećenost, ali i sposobnost da prepoznate kada treba požuriti, a kada sačekati i prilagoditi se onima preko puta vas.

Zdravlje

Tegobe sa sinusima, glavoboljama. Mogući problemi i sa očima.

BIK

foto Pixabay

foto Pixabay

Hrana

Naglašena osetljivost probavnog sistema, što će biti posebno primetno u drugom delu sedmice. Neka vaši obroci budu laganiji i dosta obratite pažnju na rok trajanja namirnica i njihov kvalitet.

Ljubav

Jednostavnije funkcionisanje između partnera i vas. Bolje ćete se i više razumeti, lakše prilagoditi, do bilo kog rešenja će se put sa manje tenzije pronaći. Ukoliko je u poslednje vreme vaša komunikacija bila štura ili niste mogli da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo – sada ćete ove stavke pokrenuti i poboljšati. Slobodni Bikovi – površna ili povremena komunikacija koju ste imali sa nekim sada može promeniti pravac – doći će do otvorenijih i zanimljivijih razgovora, a moguće je da će se ugovoriti i susret. Takođe, u periodu ste kada ste osetljivi na prošlost, pa je moguć kontakt sa bivšim ljubavima.

Posao

Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice govori da ulazite u period koji će u svojoj početnoj fazi verovatno biti komplikovan i prožet sa dosta nervoze ali koji vam kasnije donosi poprilično dobre prilike

da ne samo stabilizujete, već i unapredite i svoju poslovnu, ali i finansijsku situaciju. Vaša vladarka Venera ulazi u ovo polje i znak Vage 29-og septembra i to za vas označava vreme kada ćete ući u jače poslovne aktivnosti. Završetak vama bitnih pitanja bi trebao da bude do kraja ove nedelje.

Zdravlje

Uglavnom korektna zdravstvena situacija.

BLIZANCI

foto Pixabay

foto Pixabay

Hrana

Vašem organizmu, pogotovo varenju – jako će prijati sve ono što je „na kašiku“, pogotovo supice, čorbice, potaži, variva. Izbegavajte mesne prerađevine jer vam je stomak osetljiv.

Ljubav

Ni malo jednostavan period za Blizance, bilo da su u vezama, zajedničkom životu, braku. I partner i vi vučete nervozu i trošite energiju na porodična pitanja i na rešavanje nekih situacija iz prošlosti. Teško se razumete, teško pronalazite dovoljno kvalitetnog zajednički provedenog vremena a u pojedinim trenucima možete biti i nepoverljivi jedno prema drugom. Što se tiče slobodnih, mlad Mesec u vašem polju ljubavi i zabave može pokrenuti emotivna dešavanja, ali nemojte biti iznenađeni ako vam se aktiviraju „povratnici“ ili pak ako uđete u priču koja ima velike sličnosti sa onim kroz šta ste već prošli.

Posao

Narednih desetak dana – dok Merkur bude retrogradan pa stacionaran – sve vreme u direktnoj opoziciji sa Neptunom – mogu biti period koji će doneti mnoge nejasnoće, nesporazume, pogrešne zaključke i informacije, greške i kašnjenja. Budite posebno fokusirani na ono što radite i trudite se da idete u korak sa dešavanjima, bez velikog oslanjanja na planove jer će oni biti vrlo promenljivi. Ne budite impulsivni i ne donosite odluke ishitreno jer je malo verovatno da sada sagledavate stvari na pravi način.

Zdravlje

Pojačan stres, sklonost infekcijama respiratornog trakta.

RAK

horoskop, zodijak, astrologija, rak

Foto: Pixabay

Hrana

Izbegavajte mesne prerađevine, previše začinjenu hranu, gazirane napitke i naravno – namirnice u čiji kvalitet baš i niste sigurni. Sada vam odgovaraju riba, krompir, ćuretina i piletina, sezonsko povrće.

Ljubav

Morate se vratiti unazad, korak ili dva. Morate opet razmisliti o nečemu što ste možda potisnuli, gurnuli pod tepih. Morate obaviti neki razgovor ili čuti, istinski čuti šta vam partner govori. Suština je – vi lično ste u periodu koji vas vraća unazad, ne zato da biste se nervirali već da biste rešili nešto što vas sprečava da nastavite dalje, rasterećeni. Sami morate pronaći šta je to. Ukoliko je razgovor koji morate da obavite sa osobom sa kojom ste – ne bežite od toga. Slobodni Rakovi – akcenat je i kod vas na prošlosti ili na potencijalnim novim osobama – ali onim koje vam opet donose ono od čega ste jednom pobegli.

Posao

Imaćete osećaj da se po mnogim vama važnim pitanjima ili situacijama vrtite u krug. Žurba u ovim danima ne bi trebala da postoji jer ako se budete zaletali – lako ćete pogrešno proceniti situaciju ili doneti neadekvatnu odluku. Period pred vama daje rešavanja papiroloških pitanja, a ukoliko očekujete vesti o poslovnom putovanju ili seminaru, obuci – one su moguće tokom ove sedmice. Oni koji se bave privatnim poslom ili rade u uslužnim delatnostima – povećanje obima poslovanja.

Zdravlje

Problemi sa kožom, hormonima, respiratornim sistemom, potencijalne meteoropatske tegobe.

LAV

foto Pixabay

foto Pixabay

Hrana

Meso i mesni proizvodi u ovoj nedelji baš vam i neće odgovarati. Više svoju ishranu bazirajte na žitaricama, na povrću, a od mlečnih proizvoda – odgovaraće vam tvrdi sirevi.

Ljubav

Vreme je za ozbiljne razgovore sa partnerom o suštini vašeg odnosa, o definisanju tamo gde je to potrebno, o planovima za dalje (ako uopšte bude tog „dalje“). Vreme je da razgovarate o svemu što ste do sada izbegavali. Lavovi su u vrlo ozbiljnoj partnerskoj fazi kada je potrebno da preispitaju i šta je ono što oni žele, ali i sam odnos u celini. Do prolećnih meseci sledeće godine ili ćete postaviti svoju vezu na stabilne i trajne osnove – ili ćete prestati da postojite kao par. Slobodni Lavovi – prijatelji i kontakti sa njima vam daju vetar u leđa. Bićete nešto aktivniji ali bez posebnih ljubavnih dešavanja.

Posao

Finansije su vam trenutno najprioritetnija stavka i sve se vrti oko toga da li možete i koliko možete zaraditi. Mlad Mesec u polju komunikacije i dogovora, akcije – pokrenuće vas u narednim danima, doneti šanse da se reši papirologija ili pitanja koja su vam od važnosti, a nekima od vas obećava i kraće poslovno putovanje ili seminar, obuku – koja će vam biti od koristi. Ukoliko u ovim danima pokrećete nov dogovor ili posao, postoje šanse za uspeh i za poboljšanje finansijske situacije.

Zdravlje

Stomačni deo, mogući problemi sa kožom i osetljivost na prehlade.

DEVICA

Devica, horoskop

Foto: Pixabay

Hrana

Izbegavajte mesne proizvode, slatkiše i umanjite unos mlečnih proizvoda – osim sireva, kefira i jogurta –koji vam je sada potreban radi balansa crevne flore. Neka vaša ishrana bude kvalitetna, ali svedena.

Ljubav

Mnogo toga je nejasnog i neizrečenog između partnera i vas. A sve ono što se ne kaže i ne reši, što se samo pod tepih gura i zatrpava – kad tad pokazuje tendenciju da se preko toga sapletete i napravite ozbiljan problem u vašim emotivnim relacijama. Savet bi bio – pokušajte da što otvorenije i iskrenije razgovarate jedno sa drugim.Rešenje se može pronaći ako postoji volja sa obe strane. Što se tiče slobodnih Devica – vraćate se na neku komunikaciju koja vam je prijala a koja je iz nekog razloga došla u zastoj ili je bila proređena. Kod nekih od vas – obnova kontakta sa bivšim partnerima.

Posao

Sedmica koja je dobra da se vratite „na pravi put“ po mnogim poslovnim pitanjima. Povratak Merkura u vaše polje ličnosti doneće da sa lakoćom rešavate sve situacije koje su tokom proteklih desetak dana ili dve nedelje bili u zastoju ili gde ste eventualno napravili grešku. Dobar je period za komunikaciju, za obnove saradnji i dogovora, ali i za pokretanje novih poslovnih priča. Sada možete pojačati svoje poslovne aktivnosti, iskoristite svaku šansu da proširite krug klijenata ili saradnika.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija, s tim što bi više pažnje trebalo obratiti na ishranu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA