ASTRO VODIČ: Blizanci konačno rešavaju partnerske odnose, Vage da obrate pažnju u saobraćaju

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 28. novembra do 4. decembra 2022. godine

  • 0
Kiša, devojka, astrologija, horoskop, zodijak

Foto: Pixabay

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

HOROSKOP 2022 OVAN

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

 

OVAN

Hrana

Uživate u nešto kaloričnijoj i začinjenijoj hrani. Obzirom na to koliko se energetski trošite ovih dana, malo je verovatno da bi se ovo odrazilo na kilažu. Zdravlja radi, ne preterujte.

Ljubav

Između partnera i vas je situacija skroz ok – ima ljubavi, ima strasti, ima dobre energije, umete da podstaknete jedno drugo na pravi način. To što i jedno i drugo imate povremeno „ispade“, umete da se pokačite oko sitnica i gluposti i da od toga napravite dramu – to je već nešto drugo. Ili su vam karakteri takvi, ili ste jednostavno u takvom raspoloženju ovih dana. Umesto da ratujete rečima, bolje „ratujte“ u spavaćoj sobi. Ukoliko ste slobodni – pojavio se neko ko vam je uključio sve lampice i podstakao vas. Da li će od ovog ispasti jedna lepa ljubavna priča ili jedna lepa iluzija – to neka pokaže vreme.

Posao

Sve što bude trebalo da se obavi, napiše, odnese, završi, reši, popravi, dogovori – iz prvog pokušaja verovatno neće uspeti. Ali iz drugog, trećeg – hoće. Namestite stabilnost i snagu živaca na maksimum i spremite se za jednu „drugopokušajnu“ nedelju. Ne zna se ko je brzopletiji kada je komunikacija i saradnja u pitanju – da li vi ili oni preko puta vas. I jedni i drugi ćete žuriti, upadati u reč, preticati se – što će, umesto brzog rešenja ili brzog završavanja obaveza verovatno doneti brzu tenziju.

Zdravlje

Koliko god se vi osećali dobro, osetljivost respiratornih organa postoji. Oprez u saobraćaju. Povrede.

HOROSKOP 2022 BIK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

 

BIK

Hrana

Imaćete momente kada zaboravite u potpunosti na hranu, ali i one druge – kada ne samo da nadoknadite sve, nego i preterate. Potreba za kaloričnijom hranom raste od sredine nedelje.

Ljubav

Malo vi nervirate partnera, malo on nervira vas. Povremeno kao da različitim jezicima pričate i što više potencirate na razrešenju situacija – sve dalje ste od toga. Partner verovatno koči ili je za vaš ukus suviše letargičan, malodušan – a vi biste sve sad i odmah. Na svu sreću pa Saturn „drži“ i partnersku i vašu planetu – daje vam vreme da ohladite usijane glave, da se strasti smire i da se pronađe zajednički jezik. Slobodni Bikovi – ili ste pronašli nekog ko je baš po vašem ukusu ili se vratio neko stari. Šta god da je – suština je da se sada mogu pokrenuti ili obnoviti ljubavne priče. I neće biti loše – malo burne, ali dobre.

Posao

Da ste poslovnim segmentom nešto spektakularno zadovoljni – pa i niste. Ima tu nervoze na dnevnoj bazi, mora s vremena na vreme da vas nešto ili neko podbode, da vam uvali obavezu koja nije vaša ili da se dogode neke promene planova (a taman ste mislili da ste sve sredili baš kako treba). No, sem ove nervoze koja vam sreću kvari – pa, ne možemo da kažemo da je situacija loša. Naprotiv. Sve ovo deluje kao da ide pravim putem i kako treba. Da, novca nema dovoljno – no, tu korenitih poboljšanja nema.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

HOROSKOP 2022 BLIZANCI

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

 

BLIZANCI

Hrana

I dalje postoji neki tip nesklada i neravnoteže kada je ishrana u pitanju. Pojačana nervoza može uticati na promenljivost apetita, ali i na izraženiju stomačnu problematiku.

Ljubav

Pa, izgleda da je vreme da se neke situacije reše između partnera i vas. I neki parovi će ih rešiti dogovorno, sporazumno, uz prisustvo spremnosti na to da se sasluša druga strana i njeni argumenti i razmisli o tome šta je najbolje za vaš odnos i za vašu zajedničku budućnost. Ali, biće i onih parova koji će krenuti u džapanja i kod kojih će oboje smatrati da su u pravu. Ova nedelja ne mora da označi kraj i preseke – ali, ušli ste u period biti ili ne biti – ili ćete se sporazumeti i rešiti, ili će vaš odnos doći u ozbiljnu krizu. Slobodni – nekih jakih privlačnosti ima. Ne budite nestrpljivi, bolje polako ali sigurno.

Posao

I po pitanju poslovnih partnerstava i saradnji vi ste ušli u period u kojem će neki odnosi prestati da postoje ili biti lepo uzburkani. Uzburkanost ne mora automatski da označi preseke – naprotiv, ona možda može pomoći da konačno jedni drugima kažete tačno ono što mislite i da možda pronađete model za poboljšanje situacije kojim će obe strane biti zadovoljne. Generalno gledno – svi preko puta vas će vam skakutati po živcima. Ne brinite, vi isto tako delujete na njih. Snalazite se, sporazumevajte se.

Zdravlje

Mogućnost povreda, dosta stresa i nervoze.

HOROSKOP 2022 RAK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

RAK

Hrana

Odličan period za praktikovanje zdravijih navika po pitanju ishrane. Jedino obratite pažnju na dane vikenda, kada se možete malo opustiti i preterati.

Ljubav

Vučete nervozu iz svakodnevnih dešavanja – sa posla, iz kuće (možda vam porodica maltretira živce ovih dana) i tako je lako tu istu nervozu sručiti na drago vam biće. Ima verovatno i onih Rakova koji će povremeno imati napade ljubomore i nesigurnosti. No, to isto drago biće prilično mirno podnosi vaše povremene napade nervoze i trudi se da vam dodatno ne stane na žulj. Šta više – može vam prirediti neke, prilično lepe momente koji će poboljšati vaše raspoloženje....bar za sada. Slobodni – ako postoji neki bivši kojeg još uvek niste preboleli – sada će vam posebno jako kopati po mislima.

Posao

Biće na poslu gomila nekih sitnica koje će vas iritirati i zbog kojih ćete povremeno dizati dževu, možda se čak i raspravljati sa saradnicima i kolegama. Neko će vam skakutati po živcima i nervirati vas svakim postupkom. Izgleda je stres sastavni deo vaše svakodnevice u ovoj nedelji, pogotovo što ćete žuriti da završite sve što pre – a što više žurite, sporije će ići. Sa druge strane gledano – sve ćete završiti i biti zadovoljni, a verovatno vas očekuju i neke pohvale, povoljne informacije i vesti ili finansijske beneficije.

Zdravlje

Još uvek je prisutna osetljivost i slabiji imunitet.

HOROSKOP 2022 LAV

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

LAV

Hrana

Vaši se apetiti jesu pojačali i više uživate u dobrom zalogaju nego inače. Ipak, pokušajte da ne preterujete – naročito sa začinjenom hranom, grickalicama i slatkišima.

Ljubav

Sve može da se sredi. I odličan je momenat za sređivanje. Reči će teći lepo i lako, pronaći će se baš one prave i one koje su potrebne da bi i partner i vi bili zadovoljni. Umećete da „pronađete žicu“ jedno drugom, sve dogovorite, oko svega se sporazumete – i još da se pri tom lepo provedete i uživate zajedno. Ne propuštajte ovaj period – savršen je i za ljubav i za dogovore. Slobodni Lavovi – slušajte svoje srce ovih dana. Ne vodite se savetima drugih, njihovim primedbama na one koji vas privlače. Vi najbolje poznajete sebe i znate šta i ko vam je potreban. Lepi novi ili lepi stari počeci.

Posao

Finansijskim segmentom se baš i nećete proslaviti ovih dana. Ne znači da neće biti priliva, ali ćete vi gro njih uspeti da izbijete sebi iz džepa. Mogući su neplanirani troškovi oko članova porodice ili oko kuće. Što se posla tiče – možda vam neke osobe ili neke situacije baš i ne prijaju (čitaj – iritiraju vas) ali umete da pronađete pravi model ponašanja i funkcionisanja. Ne zato što ih mnogo volite, već zato što ste potrebni jedni drugima i što je krajnji rezultat ovih saradnji ipak povoljan. Stižu informacije koje ste čekali.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija, mada su respiratorni organi i dalje osetljivi.

HOROSKOP 2022 DEVICA

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

DEVICA

Hrana

Stomak vam je nešto osetljiviji u ovoj nedelji i neće vam prijati ni eksperimentisanje sa hranom i začinima, ali ni to da klopate više nego inače.

Ljubav

Vaše emotivne relacije su pod jednom čudnom energijom. S jedne strane – imate mnogo razloga da budete zadovoljni, mirni, ispunjeni....a sa druge – situacija se tako lako preokrene, u trenutku izađu na površinu neke neprijatne informacije, ne baš slatki razgovori, očas posla se tenzija podigne i onda je potrebno vreme da se slegne. Partner vuče svoje nemire, vi svoje. Izgleda da se vaši nemiri lako sudaraju ovih dana. Slobodne Device – nisam sigurna da li je ovo baš pravi trenutak da se zaljubite....s druge strane – ne biramo mi vreme za ljubav, ona dođe kada ona hoće. Pa onda dobro, dobro došla.

Posao

Privatne situacije, lična problematika, možda neka dešavanja u domu ili sa ukućanima – mogu uticati i na vašu objektivnost i na vašu fokusiranost i koncentraciju – prosto rečeno – mogu vam praviti distrakcije po pitanju posla i obaveza. Pokušajte da se distancirate od privatnih dešavanja i da se usmerite na ono što radite. A to sada možete. Čak će vam možda i prijati da gro svoje energije okrenete ka poslu – jer na toj strani ćete tokom ove sedmice imati dosta uspeha, realizacije, pa čak i finansijskih poboljšanja.

Zdravlje

Lošiji imunitet, dosta nervoze, sklonost ka povredama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA