4 horoskopska znaka koja nisu za ozbiljne veze: Za njih su avanture i neobavezni odnosi zona komfora

Čak i kada počnu da gaje osećanja prema nekome, sebi su na prvom mestu

  • 4
Nesigurnost, ljubav, veza, partneri Foto: Shutterstock

Takozvane kombinacije ili veze bez obaveza su privlačnije ljudima koji više vole da razdvoje svoju emocionalnu privrženost i intimne odnose sa svojim partnerima. Situacioni odnos se razvija kada se jedan od dva partnera oseća nesigurno u vezi sa privrženošću ili ne želi da se posvećuje samo jednoj osobi.

Slično tome, neki horoskopski znaci se ne vezuju brzo i uvek traže bolje mogućnosti za sebe. Kao rezultat toga izbegavaju veze i drže se povremenih zabavljanja.

1. Ovan

Ovnovima će uvek biti teško da se posvete vama jer veruju da bi nešto veće moglo biti na pomolu, što bi moglo da izazove probleme u situaciji između vas. Stalno su rastrzani između želje da nastave dalje i ostajanja u konkretnom odnosu. Budući da su buntovnici, verovatno će uživati u neograničenoj vezi, oslobođenoj obaveza i očekivanja, vezi bez etiketa sa svojim saputnikom.

2. Blizanci

Blizanci nisu preterano zabrinuti za izgradnju emocionalnih veza sa drugima i svesni su gde da povuku granicu između svojih fizičkih i emocionalnih potreba. Osim posvećenosti, oni obično nude sve svom partneru. Blizanci više vole da stvari budu lake i prijatne jer uglavnom nisu sigurni u svoja osećanja.

3. Strelac

Strelčevi uvek traže avanturu u svim aspektima života. Ove osobe su otvorenog uma i obično uživaju u opuštenim, prijatnim trenucima, izlascima i druženjima dok ne pronađu svog idealnog partnera. Čak i ako im je njihov privremeni partner potpuno posvećen u vezi, oni će svoju udobnost staviti na prvo mesto i neće se puno davati ili ostajati u takvom odnosu osim ako se tu ne oseća neverovatna strast, privlačnosti, ali i sloboda.

4. Vodolija

Pošto njihov cilj nikada nije bio da uđu u ozbiljnu vezu, Vodolije će verovatnije opstajati u situacionim vezama. One uvek daju prioritet drugim aspektima svog života, što im oduzima vreme za posvećivanje bilo čemu ili bilo kome drugome. Izbegavaju da uđu u fazu posvećenosti i odgovornosti prema partneru, čak i ako počnu da gaje duboka osećanja, piše "Pinkvilla".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA