Tri horoskopska znaka čiji bivši danas neće moći da prestanu da misle na njih

27. januara Venera ulazi u znak Riba, a ona nas navodi da razmišljamo o ljudima koje smo nekada voleli

  • 4
ljubav, horoskop, par Foto: Pixabay

Horoskop nas danas vraća u neka prošla vremena, kada će se neki znakovi sećati osoba koje su im promenile život.

To je vrlo osetljiv tranzit, a pošto je reč o tranzitu Venere, ljubav je neizbežno uključena, a kako su tu i Ribe, desiće se sentimentalno sećanje, piše "Youtango".

Neki znakovi će se posebno vratiti mislima o voljenim osobama koje su im promenile živote i uticale na njihove emocije.

Ako mi mislimo na njih, oni misle na nas. Kao da postavljamo nevidljivu liniju komunikacije i da se podešavamo na istu frekvenciju.

Sada nije reč o tome da su naši bivši ljuti na nas ili da misle o lošim danima, ovaj dan budi one slatke, nezaboravne uspomene.

Neki od vas dovoljno dobro znaju da taj neko poseban ko više ne može da bude u vašem životu ima dobro staro sećanje o vama.

Bik

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

S vremena na vreme razmišljate o "onoj osobi" iako veza zaista nije mogla da se nastavi. Danas,, kada se rado prisećate starih dana, možete biti sigurni da vas ta osoba nije zaboravila. Znamo da vam je jako važno da znate da ta osoba takođe misli na vas i možete da verujete da se to dešava danas.

Rak

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Venera u Ribama danas inspiriše misli o prošlosti i lepšim vremenima koje ste imali. Jedna osoba vam uvek pada na pamet i često se pitate šta je s njom. Da li je dobro, šta radi, kako se oseća, da li ima svoju srodnu dušu?

Dok u svom srcu znate da tu osobu više nećete videti ,vi znate da ste vas dvoje nekada imali posebnu vezu, a upravo će ta veza danas da oživi vaše sećanje.

Možda mislite da ta osoba ne razmišlja o vama, ali istina je da ste joj bili i jeste jednako važni. S vremena na vreme misli na vas, sa osmehom na licu.

Strelac

HOROSKOP 2022 STRELAC Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Imate tajnu stranu, o kojoj malo ljudi zna. Dok svet misli da ste ta dobro sastavljena osoba izuzetnog samopouzdanja, nemate pojma da bi bilo ko na svetu pomislio na vas, a kamoli da vas se seća rado.

Iako to možda ne znate, Venera u Ribama ima poziv na buđenje za vas, a dolazi u obliku nekoga ko razmišlja o slatkim vremenima i životu koji je nekada vodio sa vama.

Znamo da ne možete da zamislite da ta osoba ikada misli na vas, ali ona to čini i to sa velikom radošću u srcu.

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA