Stigla je burna astrološka nedelja, pazite šta radite: Vikend pred nama je posebno izazovan

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop zodijak

Foto: Profimedia

Ponedeljak započinjemo dinamično. Mesec već u prepodnevnim satima ulazi u znak Blizanaca, što će doneti pregršt komunikacije, a pored toga imaćemo dva sjajna planetarna uticaja.

Ovo je idealan dan da donesete neke odluke, napravite prekretnicu, kao i da se aktivirate u poljima gde vam treba dosta hrabrosti, volje i inicijative.

Sunce u aspektu donosi snažnu mušku energiju. Kako su obe planete u vazdušnim znacima, ovo je najbolje iskoristiti za pregovore, plasiranje svojih ideja, razmenu informacija i donošenje odluka. To podržava i Merkur u dobrom aspektu sa Uranom, pa možete biti veoma iznenađeni snagom svojih misli i brzine kojom možete doneti odluke.

Očekujte neočekivano. Posebno iznenadne susrete, pozive i nalet ideja. Neka vam pri ruci budu olovka i papir, jer možete imati značajne uvide, vesti i ideje. Pozivi za kraća putovanja, prenos znanja i informacija, puno kontakata kao i planiranje putovanja ili edukacije veoma su povoljni ovog dana. Ovog dana se ne oslanjajte sa osećanja, jer previše emocija dovodi do sukoba. Držite se svog rasporeda aktivnosti.

U utorak lako možete upadati u različite vrste konflikata, pa budite obazrivi u komunikaciji. Misli su brze a reči oštre kao žilet, te lako možete povrediti neku osobu, sasvim nenamerno čak iz šale. Provokacije su moguće, sa obe strane. Ovog dana je potrebno prihvatiti okolnosti i od neprijatelja napraviti prijatelja. Okrenite sve na šalu i ne "pecajte" se na nečije neslane šale. Ovaj dan odvojte za planiranje i pokretanje svojih ideja, knjige, bloga, projekta ili važnih razgovora.

U sredu budite lagani u komunikaciji. Više se okrenite zabavi, igri sa decom ili kretivnom radu. Pokušajte da precizno isplanirate vreme, jer su moguća kašnjenja, kao i nesuglasice zbog nerazumevanja u komunikaciji. Lako se može dogoditi da vas neko pogrešno razume čak i kada imate najbolju nameru da objasnite sebe i svoje postupke.

Dobar je dan za dugoročne ciljeve i odluke, posebno u sredini dana. Možete imati susret sa starim prijateljem.

astrologija horoskop horoskopski znak

Foto: Shutterstock

Od četvrtka postajete mnogo više emotivni, jer je Mesec u znaku Raka. To će pokrenuti teme doma, porodice, nekretnine, privatnog biznisa, dece i selidbe. Ovog dana posebno slušajte intuiciju i vodite se osećajem iz stomaka, jer će vam on nepogrešivo dati odgovor kojim putem krenuti. Budite ispravni, pratite osećaj lakoće i zadovoljstva i usmerite se u tom pravcu.

Ovaj dan donosi bliskost i planiranje zajedničkog života, kao i ekspanziju u polju privatnog posla. Budite pozitivni ovog dana, održavajte stanje zahvalnosti, poverenja i bliskosti, kako prema sebi tako i prema drugima.

Petak rezervišite za odmor, uživanje, posebno sa bliskim osobama, partnerom ili porodicom. Organizujte druženje u svom domu, pripremite domaću hranu i ugostite prijatelje. Neki mogu osećati prazninu, povređenost, setu i tugu, pa se povući u svoja četiri zida. Možete osećati nedostajanje neke bliske osobe. Idealno je provesti dan pored vode ili u wellnessu. Pijte puno vode i pripazite na ishranu. Stomak je osetljiv i lako može doći do nadutosti.

Vikend pred nama je izazovan.

U subotu nas dočekuje Sunce u nepovoljnom aspektu sa Uranom, što aktivira borbu za slobodom i oslobođenjem, posebno protiv lažnih autoriteta ili nametanja tuđe volje. Sve ograničavajuće okolnosti i odnosi biće na dnevnom redu. Ego je veoma izražen i nećete trpeti pritisak. Tokom dana javljaju se strahovi od napuštanja i nemaštine. Trebalo bi da spojite velike suprotnosti koje će se pojaviti kroz izvesnu osobu ili događaj.

Horoskop, Zodijak, Astrologija

Foto: Shutterstock

U večernjim časovima možete malo osetiti rasterećenje, ali ne računajte na povoljan aspekt da će biti dovoljan da se prevaziđu izazovi. Ovo je dan pred pun Mesec koji posebno donosi razdražljivost.

U nedelju nas dočekuje pun mesec u znaku Lava, što će aktivirati teme slobode i naglašenih ličnih potreba. Ovo se može doživeti na ličnom planu ali i kroz kolektivna dešavanja u vidu štrajkova, pobuna i preokreta. Neko će se snažno držati svojih principa i ukoliko osoba nije svesna da može da sagleda obe strane doći će do kulminacije u odnosima, posebno emotivnim ili bračnim vezama.

Ovog dana imaćemo i kvadrat između Venere i Marsa, što donosi jake strasti ali i nemogućnost da se one ostvare zbog izvesnih problema i prepreka između svoje ljudi. Za neke ovaj aspekt donosi ozbiljne transformacije koje su nužne, ali i naizgled bezizlazne situacije koje vam ne donose rešenje. To će dodatno stvoriti veliku tenziju, stres i akumuliran bes, kao i svađe.

Potrebno je napraviti promene, ali one su moguće jedino ako shvatite da se nečega morate odreći da biste dobili nešto bolje. Ne reagujte impulsivno, već sagledajte situaciju dugoročno.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA