NEDELJNI HOROSKOP: Raku stiže dugo očekivani poziv, Vodoliju čekaju veliki preokreti

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
zima, astrologija, horoskop Foto: Pexels

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

U novu nedelju ulazimo sa punim mesecom u Lavu, ali i sa Venerom koja pravi loš aspekt na Marsa iz znaka Blizanaca.

Zato na samom početku nedelje budimo strpljivi u partnerskim odnosima i suzdržimo se od rasprava, sujete i želje za dominacijom.

Sad je vreme da realno sagledamo situaciju i krenemo napred. Već polovinom nedelje imamo bolji aspekt Venere i eto stabilizacije, više druženja i lepih iznenađenja. Merkur prelazi krajem nedelje u znak Vodolije, što će mnoge osloboditi od stega, misli i loših osećanja.

Ovan

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

Posao: Bićete aktivni ove nedelje. Na samom početku možete se osećati pomalo napeto, ali svakako rezultati neće izostati. Finansije su dobre.

Ljubav: Nije vreme za započinjanje novih emotivnih veza, ali neka avantura je moguća. Zauzeti, izbegavajte bele laži, mogu eskalirati, a i vama laž nije svojstvena.

Zdravlje: Dobro se osećate i konačno su manji zdravstveni problemi prestali da vas muče.

Bik

foto Pixabay foto Pixabay

Posao: Ove nedelje možete očekivati stabilizaciju, a suštinsko zadovoljstvo tek krajem nedelje. U toku nedelje su moguće manje nesuglasice sa kolegama, ali ubrzo će se to izgladiti. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Može se dogoditi da upoznate zanimljivu osobu u nekom izlasku, ali polako sa tom osobom. Morate malo pokazati takta! Zauzeti, pokušajte malo da oslušnete želje partnera. Ne budite sebični.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa varenjem, pripazite se prejedanja i više se krećite.

Blizanci

foto Pixabay foto Pixabay

Posao: Sam početak nedelje vam donosi povoljnosti na ovom polju. Možete sredinom nedelje očekivati dobre vesti i promene na bolje. Dobićete priliv novca koji će vas bukvalno preporoditi.

Ljubav: Odlična nedelja kad je ljubav u pitanju. Krajem sedmice vas jedna osoba može prijatno iznenaditi i može doći do definisanja odnosa. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom, potrudite se da maksimalno uživate.

Zdravlje: Puni ste energije. Obratite pažnju na respiratorne organe.

Rak

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Posao: Zadovoljni ste svojim radom, a to prepoznaju i drugi. Mogućnost napredovanja i bolja komunikacija sa saradnicima.

Ljubav: Lepa nedelja za druženje i flertove. Javiće vam se neko koga duže vremena čekate. Zauzeti, obavićete ozbiljne razgovore, pogotovo one koji se odnose na planiranje prinove.

Zdravlje: Energija vam se vraća, jer će se i drugi životni aspekti dovesti u red. Više se odmarajte.

Lav

foto Pixabay foto Pixabay

Posao: Dobra nedelja za napredovanje i jedno zadovoljstvo krajem sedmice. Neko će prepoznati potencijal vaših ideja. Izbegavajte kredite!

Ljubav: Trenutno vam nisu naklonjene zvezde za ulazak u vezu. Pre bih savetovala da održavate postojeće romanse, jer vam tu stoji dobro aspektovana komunikacija. Zauzeti, kod vas je situacija bez većih promena. Ako je bilo nesuglasica, onaj ko je bio "kriv" priznaće da je pogrešio.

Zdravlje: Oprez od prolazne prehlade. Probajte da odlazite u prirodu, potreban vam je takav odmor.

Devica

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Posao: Bićete aktivni i zadovoljni svojim zalaganjem. Stoji mogućnost realizacije jedne ideje ili dolazak pozitivnog glasa vezanog za ovo polje. Finansije dobre za sve one koji se bave nekim zanatom.

Ljubav: Nije vreme za ulazak u ozbiljnu vezu. Slušajte svoju intuiciju i nemojte srljati. Lepa dešavanja na ovom polju već krajem nedelje onima koji su u nekim avanturama. Zauzeti, više vremena provodite sa voljenom osobom, nedostajete joj.

Zdravlje: Bez većih problema.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA