≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dan na koji smo rođeni govori mnogo o nama: Utorak je vreme Marsa i nosi hrabrost, Merkur sredi daje mudrost

Vreme čitanja: oko 2 min.

Interesantno je da ima sedam dana, baš kao što ima i sedam bogova u Sunčevom sistemu

  • 6
Horoskop, zodijak, astrologija, planete

Foto:Shutterstock

Svaki dan odgovara određenoj planeti, pa je tako natopljen njenom moći. Dan na koji ste rođeni može otkriti neke tajne o vama i vašoj sudbini, piše "Magical recipes online".

Ako ste rođeni u ponedeljak - Dan Meseca

Vaša boginja zaštitnica je Artemis/Diana. Osoba koja se rodi na današnji dan imaće veliki dar da razume druge svojim psihičkim sposobnostima. Veoma je osetljiva osoba, lako se naljuti, a empatija je jedna od njenih sposobnosti.

Obično je nežna i tiha, može se desiti da pati od nesanice jer je Mesec posmatra noću, ili da ima problema sa varenjem.

Ako ste rođeni u utorak - Dan Marsa

Zaštitnik ovog dana je Mars, kog krasi hrabrost. Marsove strasti osobu rođenu na ovaj dan daruju jakom voljom i entuzijazmom. Deluje spontano i uvek, ali uvek uzme ono što želi.

Osoba je veliki ratnik, ali se često ne primeti, jer je to hrabra persona baš kao Mars. Dok je mlađa, uvek je samopravedna, sklona je nezgodama, ali se smatra da je verna i moćna.

Sudar planeta, planete ilustracija, svemir

Foto-ilustracija: Shutterstock

Ako ste rođeni u sredu - Dan Merkura

Mudrost i okretnost su karakteristike osobe rođene u sredu. Vlada praktičnim umom, radoznalost joj je drugo ime i ima prirodan talenat za posao i komunikaciju.

Svakim danom želi da otkriva sve više i više, obdarena je sposobnošću da se nosi sa različitim stimulansima u isto vreme, pa je zato sposobnost obavljanja više zadataka čini odličnom u gotovo svakom poslu. Zato i jeste zadovoljna svojim životom.

Ako ste rođeni u četvrtak - Dan Jupitera

Osoba rođena u četvrtak zrači optimizmom i srećom. Ima jak osećaj za pravdu, što joj donosi poštovanje okoline i daje joj mogućnost da zna šta je dobro za nju. Na taj način privlači pažnju i otvaraju joj se vrata za mnoge mogućnosti.

Obdarena je sposobnošću da pronađe način kako da uspe u životu. Iskrena je i ima lepo ponašanje.

Ako ste rođeni u petak - Dan Venere

Vladarka ovog dana daruje osobu prirodnom sposobnošću da okolinu očara svojom prirodnošću i lepotom. Poseduje umetničke veštine i ima sposobnost da donese mir i harmoniju gde god da se pojavi.

Kako je osoba starija, shvata da se lepota može naći i na najneverovatnijim mestima. Osoba je dobrog srca i može utešiti ljude čija su srca slomljena.

Venera, horoskop

Foto: Pixabay.com

Ako ste rođeni u subotu - Dan Saturna

Za Saturn se kaže da je planeta veštica, pa zato osoba rođena na ovaj dan ima veoma jake sposobnosti jer joj ova planeta daje magijske moći. Vredna je kao radnik i odlučna u nameri da ode daleko samo kako bi pronašla ono što traži.

Osoba je dosta strpljiva i može dugo da izdrži težak period. Ima tendenciju da bude materijalista i često predstavlja zatvor iz kog njen duh pokušava da pobegne.

Ako ste rođeni u nedelju - Dan Sunca

Osoba poseduje velikodušnost, hrabrost i čast. Odlična je u sportu, talentovana je za umetnost, plemenita je, ali ne i skromna. Velikodušna je sve dok vidi da drugi to cene.

Optimista je i ima snažan utisak da će joj se život jednom osmehnuti. Ima malo prijatelja, senzualna je i voli da pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    8. februar 2023 | 19:07

    Bravo za nas koji smo rodjeni u sredu

  • Свештеник

    8. februar 2023 | 19:50

    То што ви причате, зове се: СУЈЈЕВЕРЈЕ И ПРАЗНОВЕРЈЕ! О.Тадеј каже: "Где је слаба права Вера, човек у свашта верује " ПОНЕДЕЉАК је посвећен Светим Анђелима(зато монаси посте и понедељак, јер приликом Завета узимају образ Анђелски). УТОРАК-Св.Јовану Крститељу СРЕДА-Часном Крсту ЧЕТВРТАК-Св.Апостолима и Св.Николи ПЕТАК-опет Часном Крсту СУБОТА-Упокојенима НЕДЕЉА-Васкрсењу Христовом. Већу корист ћете имати ако се молите у одређеним данима Господу,Анђелима и Светима (суботом за душе упокојених, па ће неко и за вас кад дође време)...него да живите у заблуди и мислите да сте нешто посебно што сте се родили у неки посебан дан, и да ће да вас штити мртви марс,јупитер,месец и звезде!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA