Vreme čitanja: oko 2 min.

4 znaka Zodijaka kojima je nepoverenje najveći kamen oko vrata u ljubavnim vezama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čak i ako im voljena osoba ne daje povoda za sumnju, osobe rođene u ovim horoskopskim znacima biće nepoverljive

  • 1
Sumnja, laž, prevara, svađa, tuga Foto: Shutterstock

Čvrstu i stabilnu ljubavnu vezu nemoguće je izgraditi bez obostranog poverenja. Ali, čak i ako nemaju razloga da sumnjaju u “drugu polovinu”, osobe rođene u četiri znaka Zodijaka pokazaće da su nepoverljive.

Ulazak u emotivnu vezu sa njima može da bude veoma izazovan, tim pre što ćete stalno morati da im dokazujete svoju privrženost i odanost.

1. Rak

Osobe rođene u ovom vodenom znaku često skrivaju emocije da ne bi uznemirile voljenu osobu, ali na kraju povređuju sebe.

Često nisu u stanju da izgovore ono što im leži na srcu, a posebno im je teško da podele svoje strahove i slutnje. Zato su uvereni da i drugi skrivaju istinu od njih, što je prvi korak ka čestim svađama.

2. Škorpija

Malo je onih koji će odoleti harizmi osobe rođene u znaku Škorpije. Iako nisu sklone paralelnim vezama, Škorpije i te kako uživaju u flertu. Polazeći od sebe, razmišljaju da se i njihova “druga polovina” ponaša isto, što je razlog da budu nepoverljive u ljubavi.

Ukoliko je vaša voljena osoba rođena u ovom vodenom znaku, naoružajte se strpljenjem kad “otvori priču” o neverstvu. Biće vam potrebni jaki živci i neverovatna moć ubeđivanja da su na pogrešnom tragu.

3. Strelac

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku odlikuje nesigurnost. Iako se čini da je Strelčeve lako voleti, jer su puni razumevanja i spremni da oproste, iza te maske krije se ogromno nepoverenje.

foto Pixabay foto Pixabay

Strelac je u stanju da angažuje privatnog detektiva ne bi li voljenu osobu “uhvatio na delu” samo ako mu se učini da nije stopostotno iskrena.

4. Jarac

Uprkos tome što su im karijera i novac na prvom mestu, Jarčevi umeju da budu i te kako emotivni, ali će to skrivati od vas. Razlog leži u njihovoj ranjivosti i strepnji da ste sa njima samo zbog materijalnog i društvenog statusa.

Zbog toga im je teško da vam poklone svoje poverenje u prvim mesecima veze. Ali, kad se uvere da ih zaista volite i da na vas mogu da se oslone, pružiće vam život iz snova obojen ljubavlju kakvu niste mogli ni da zamislite.

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA