Vreme čitanja: oko 3 min.

Kompatibilnost Raka u vezama: Sa Bikom priče nikad dosta, sa Vodolijom je teško, a sa Ribama je najsrećnije

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ako vas ovaj znak odabere za partnera, onda je to za ceo život

  • 1
Romantični dejt, ljubavni sastanak Foto: Shutterstock

Rak je četvrti horoskopski znak Zodijaka i prvi vodeni znak po redu. Karakterišu ga izuzetna emotivnost i velikodušnost, a zbunjujući karakter ispoljava u rasponu od stidljivosti i plašljivosti do otvorenog izražavanja prijateljstva.

Kakvi su Rakovi u vezama?

Emocionalno je zreo i intuitivan, sposoban da se poveže sa ljudima pre nego što i progovori. Kada su u pitanju veze, dopušta osećanjima da ga vode. Ako vas Rak odabere za životnog saputnika, onda ste izabrani za ceo život. Zašto? Zato što je jedan od najvernijih i najlojalnijih znakova Zodijaka.

Evo kako se Rak slaže sa svakim horoskopskim znakovima, piše "Today.com".

Rak i Ovan

Kada se ova dva kardinalna znaka povežu, oba preduzimaju mere ka negovanju odnosa. Jedini problem je da oba znaka žele da budu šefovi. Fleksibilnost je ključna i neophodna da bi veza funkcionisala.

Rak i Bik

Ovo je lakša veza nego sa Ovnom. Bik nudi Raku priliku da bude viđen kroz kreativne poduhvate i komunikaciju. Razgovor nikada neće presušiti jer će provoditi sate i sate pričajući, uz to se i opuštajući.

Rak i Blizanci

Blizanci brzo govore, Rak se povlači i ispituje pre nego što se upusti. Oba znaka, međutim, vole zabavu i cene pristup onog drugog u negovanju dobrog provoda.

zabava, izlazak, provod, žurka, mladi, tinejdžeri Foto: Shutterstock

Rak i Rak

Oni zajedno znače beskrajnu ljubav i slatka maženja. Oni će obožavati jedno drugo i ponuditi drugome emocionalnu podršku koja im je potrebna. Međutim, ponekad njihova veza može učiniti da njihov odnos bude slab, ali ako jedan preuzme inicijativu, onda će sve biti dobro.

Rak i Lav

Lavovi ne oklevaju, imaju šarm i vatrenu energiju. Njihov pristup će motivisati Raka da ostavi sumnju iza sebe i podigne samopouzdanje. Oba znaka će pomoći ovom drugom da ispunjavaju snove.

Rak i Devica

Rak i Devica su odlični prijatelji i ljubavnici. Oni su čvrst, dobro izbalansiran par, duo koji ima smisla i održavaju urednu kuću. Otvoreni su i iskreni jedno prema drugom i biće izuzetno lojalni i pouzdani u vezi.

Rak i Vaga

I Rak i Vaga su orijentisani na odnose i brzo će postati partneri. Ponekad će Rak žudeti za većom posvećenošću od onoga što Vaga može da ponudi. Ali njihova sklonost ka harmoniji znači da su voljni da vode razgovore i prevaziđu prepreke.

Rak i Škorpija

Kada se ova dva vodena znaka spoje, zabava nikada ne prestaje. Bilo da idu na predstavu, na koktele ili razgovaraju satima - oni će bez prestanka deliti smeh. Sve dok jedan ne pokušava da dominira nad drugim, imaće pozitivan odnos.

Rak i Strelac

Rak i Strelac dele vezu koja bi nekima mogla biti čudna. Strelac voli da bude slobodan, dok Rak više voli ozbiljne veze. Međutim, oni se mogu povezati oko zajedničkih interesa, od putovanja, preko hrane do fascinacije ljudima.

putovanje, kofer, odmor Foto: Freepik

Rak i Jarac

Suprotnosti se ovde ne privlače, jer ova dva horoskopska znaka imaju izazov da razumeju jedan drugog. Rak je otvoren sa emocijama, dok je Jarac zatvoreniji. Biće potrebno vreme da se ovi znaci otvore jedan prema drugom na emocionalnom nivou i formiraju vezu vrednu poverenja.

Rak i Vodolija

Ovo je jedna od težih astroloških veza. Idealistička i uzvišena Vodolija je na sasvim drugoj planeti u poređenju sa intuitivnim i emotivnim Rakom. Sa nežnim srcem, Rak bi mogao da izbegava da se otkrije Vodoliji.

Rak i Ribe

Ova dva vodena znaka izvlače ono najbolje jedno u drugom i ako se može reći srećan su par. Ne postoji ništa što Rak i Ribe ne mogu postići kada udruže snage. Deljenje emocija biće korisno iskustvo.

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA