Vreme čitanja: oko 3 min.

Venera kreće retrogradno, svi se preispitujemo o ljubavi, a na ova četiri znaka posebno deluje

Vreme čitanja: oko 3 min.

Planeta ljubavi kreće hod unazad 22. jula i tako će se kretati do 3. septembra

  • 1
Venera horoskop Zodijak Astrologijs Foto: Pixabay

Venera je najromantičnija planeta i orijentisana je na ljubav kada se analizira natalna karta. Njen uticaj na nas može biti svakojak, a interesantno je da ona kreće retrogradnim hodom od 22. jula.

Šta to predstavlja za nas?

Narednih 40 dana ona će se kretati unazad kroz znak Lava i uticaće na ljubavni život, samopouzdanje, ali i naše finansije, prenosi "Stylecaster.com". Ako postoje ljubavni odnosi koji su na klimavim nogama i treba ih popraviti - ne sumnjajte u to, uradite.

Takođe poradite na sebi i svom odnosu prema sebi. Naterajte se da oprostite sebi neke stvari i nađete hrabrost da zavolite sebe u svojim nesavršenostima i manama. Učenjem o sebi, naučićete da volite i druge.

Retrogradnost Venere će se završiti 3. septembra i posle toga će mnogo štošta dobiti smisao. Pronaći ćete način kako da krenete dalje.

Sva ova dešavanja najviše će uticati na sledeća četiri znaka.

Bik

Venera je vaša vladajuća planeta i kad god se nešto desi planeti ljubavi, to se neminovno dogodi i vama. Ako se osećate kao da vam se ceo život vraća unazad, nije ni čudo. Ova retrogradnost osvetljava nerešene sukobe koje traju u vašoj kući doma i porodice, terajući vas da ojačate osećaj pripadnosti kroz ljubav, iskrenost i angažovanje u ličnom životu na način koji zahteva poboljšanje.

Možda se ne slažete sa svima kod kuće i to je u redu, jer vas ova retrogradnost aktivno podstiče da pronađete rešenje za ono što vas muči.

Ako možete da kopate po dramatičnim trenucima u ljubavi, ovaj retrogradni put će vam pomoći da pronađete put do kuće.

zodijak, horoskop, dnevni horoskop, astrologija Foto: Unsplashed

Lav

Ako vam ovo leto već deluje iscrpljujuće, ne čudite se. Uprkos glamuru i drskosti koji su povezani sa vašim horoskopskim znakom, imate tendenciju da dozvolite da bilo koje odbacivanje negativno utiče na vas i da previše razmišljate o tome šta svi misle o vama.

Ova retrogradnost će vas ohrabriti da rešite probleme sa samopoštovanjem koji vam zamagljuju rasuđivanje i ometaju sposobnost da se povežete sa drugima na zdrav način. Šanse su da su ovi problemi sa samopoštovanjem u osnovi mnogih problema sa kojima se suočavate u svakom drugom aspektu života.

Udvostručite samoljublje dok je Venera retrogradna i nećete požaliti. Venera samo želi da znate da zaslužujete bolje.

Škorpija

Dosta ste se pitali da li ste na pravom profesionalnom putu i ​​previše razmišljate o nivou publiciteta koji vaš rad dobija. Predstojeća retrogradna Venera će preorijentisati vaše vrednosti kada su u pitanju ciljevi u karijeri, vaš profesionalni položaj i slika koju projektujete na kolege.

Ako ste se nosili sa zastojima na poslu, ovo retrogradno stanje će biti preokret koji ste čekali. Međutim, ako ste radili na način na koji niste ponosno, ova retrogradnost će vam pokazati ono što bi trebalo da uradite drugačije.

U svakom slučaju, ova retrogradnost će vam pružiti toliko odgovora koje ste tražili.

zodijak, horoskop, dnevni horoskop, astrologija Foto: Unsplashed

Vodolija

Ovom znaku će retrgogradna Venera osvetliti pitanja veza i sukobe za koje ste možda mislili da su zaboravljeni. Dok Venera ide unazad kroz vašu kuću partnera, saveznika, neprijatelja i supružnika, ljudi u vašem životu su isto tako obavezni da se svađaju sa vama kao i vi sa njima.

Iako ste osoba koja izbegava dramatične situacije, retrogradna Venera će vas naterati da pronađete zajednički jezik.

Pripremite se da stari ljubavnici i prijatelji "iskoče", jer razmišljaju o tome kakva ste osoba bili kad ste bili pored njih. Možda ćete dobiti nalet izvinjenja i zahvalnosti, a možete saznati da je neko gajio ogorčenost prema vama.

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neimar

    20. jul 2023 | 04:20

    Bravo svese vraća u nazad ja sada živim ko u devedesetoj samo lik nikako dase vrati sve što koji dan sve više bora na licu a nema mladosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA