Vreme čitanja: oko 4 min.

Početak nedelje obeležiće promene hoda Merkura i Jupitera: Pokrenuće se emocije, ljubav i finansije

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
letnji horoskop Foto: Pixabay

Ponedeljak će obeležiti dve značajne promene. Venera će krenuti direktno nakon više nedelja retrogradnog hoda, dok će istog dana Jupiter krenuti retrogradno. Pokrenuće se teme emocija, ljubavnih odnosa i finansija, dok će teme obrazovanja, zakona, inostranstva, velikih planova i vizija ponovo doći na dnevni red sve ono što ste planirali u prošlosti.

Nakon višenedeljne konfuzije u polju odnosa sa drugima, novčanih izazova, konačno će se početi razrešavati zamršeno klupko. Mnoge stvari i situacije su vas razočarale ili su vam bile potpuno nejasne. Naredni period će doneti jasniju sliku svega.

Promenu kretanja Venere najviše mogu osetiti Bikovi i Vage, u znaku i podznaku. Retrogradnog Jupitera najviše će osetiti osobe koje su Strelac ili Ribe, u znaku ili podznaku. Ponedeljak je generalno veoma plodan dan u kojem možete imati kvalitetne razgovore, dogovore i pregovore, uspešne saradnje i finansijski dobitak. Takođe, povoljno je i da se pozabavite novčanom situacijom. Jedino što može da remeti ovaj dan jeste previše ispoljavanja emocija i komentarisanje tuđeg doživljaja stvarnosti. Uzdržite se od toga i poštujte svoje obaveze.

Možete osećati lenjost i pasivnost. Merkur u trigonu sa Jupiterom može doneti dobre vesti, informacije i razgovore, kao i rešavanje zakonskih pitanja. Povoljno je za planiranje putovanja.

Utorak je u sličnoj energiji, kao i u ponedeljak. Mogu se pojaviti situacije u kojima trebat prihvatiti neke okolnosti ili osobe koje vas izvode iz zone komfora. Važno je od potencijalnog neprijateljskog odnosa napraviti prijatelja. Možete očekivati promene na kolektivnom nivou.

Učvrstite svoje finansijsko stanje, uložite novac u dugoročne projekte i planove. Proces promene i transformacije možete započeti upravo ovog dana i imaćete puno uspeha kroz vreme. Odličan je dan za odmor, hedonizam, planove koji su povezani sa hranom, zemljištem, prirodom i prirodnim proizvodima, ekologijom i novcem.

astrologija, horoskop, zodijak, dnevni horoskop, nedeljni horoskop, horoskopski znaci Foto: Unsplash

Sreda je dan u kojem vas očekuju važne vesti, informacije, razgovori, odluke i planovi. Možete imati značajne uvide i ideje. Budite otvoreni za susrete, ljude koji vam dolaze kao i okolnosti jer vam mogu biti bitni za budućnost. Sunce u konjukciji sa Merkurom doneće sjajne situacije u vezi posla, radnog mesta, promene kroz radno okruzenje, kao i kroz sve oblasti koje su povezane sa uslugom.

Uzdržite se od pametovanja i previše kritike. Izbegavajte negativnost u razgovoru, već se posvetite inspiraciji u koncerzaciji sa drugima. Očekuje vas dosta razgovora, kretanja i razmišljanja ovog dana. Dobar je dan rešavanje neke zaostale administracije, polaganje ispita koji niste položili kao i nastavak započetih projekata.

U četvrtak se nastavlja trend pojačane komunikacije, kretanja i aktivacije transporta i putovanja. Postoji tendencija unutrašnjeg konflikta i nesklada između onoga što želite i osećate, i onoga što mislite da je ispravno i na osnovu logike.

Treba da donesete neku važnu odluku ili obavite razgovor, ali imate utisak da šta god da odlučite da nećete biti potpuno zadovoljni. U odnosima sa drugima ne dopada vam se šta vam drugi predlažu.

U petak nas očekuje veoma lep aspekt između Sunca i Jupitera koji donosi napredak na poslu, promenu radnog mesta, dodelu nagrada, diploma ili licenci, kao i aktivaciju sertifikata, zvanične dokumentacije i ozvaničenja. Mogući su novi zakoni u vezi oblasti rada, obrazovanja ili privrede. Mesec iz znaka Raka donosi pojačanu senzitivnost i osećajnost, kao i pokretanje tema doma, porodice i privatnog posla.

Ukoliko imate porodični biznis sada možete doživeti procvat, ili možete započeti svoj posao. Takođe, dobro je aplicirati za dobijanje stipendije, finansijske podrške i pomoći. U večernjim časovima dolazi do konflikta i sukoba, posebno u kući. Lako možete imati eksplozivnu reakciju prema najbližim članovima porodice.

astrologija, horoskop, zodijak, dnevni horoskop, nedeljni horoskop, horoskopski znaci Foto: Unsplash

U subotu je idealno organizovati porodična okupljanja, proslave, kao i razgovore i planove povezane sa nekretninom, selidbom, proširenjem porodice ili privatnog biznisa. Osetljivi ste, možete biti skloni povlačenju, vraćanju u prošlost ali i stomak je jako osetljiv.

Pripazite šta jedete. Idealno je za selidbu, renoviranje, prodaju ili kupovinu nekretnine ili zemljišta, širenje i planiranje porodice. Stare situacije i odnosi dobijaju novi izgled.

Nedelju završavamo u sličnoj atmosferi i energiji kao i prethodnog dana. Porodične teme su i dalje aktuelne. Više provodite vremena sa vama bliskim osobama, poridicom i u svom domu. Dobro je dan provesti pored vode. Napravite suptilne promene ovog dana. U toku dana može se pojaviti otpor ka promenama, kao i strah u vezi neke bliske osobe.

Možete biti zabrinuti za nečije zdravlje. Strah od odvajanja i odbacivanja je prisutan. Jako je dobro i korisno pokrenuti projekte i planove koji uključuju veći broj ljudi i tuđu dobrobit.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Astrološke prognoze za septembar: Vodolije očekuju divni trenuci, Bikovi imaju poslove, Vage uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA